reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Miałam dzisiaj wizytę ale bez USG i zapytałam się o alergię to powiedział, że rozumie mój ból ale tylko wapno i sól morska 😉
Ja mam alergię na koty i lekarz mi pozwolił brać Allegre. Z tym, że ja biorę jedna tabletkę tylko jak jadę tam gdzie one są. Teraz nie wzięłam, bo nie wiem jak to się ma przy braniu Acardu i Duphastonu no i było ostre kichanie 😬

reklama
Ja mam alergię na koty i lekarz mi pozwolił brać Allegre. Z tym, że ja biorę jedna tabletkę tylko jak jadę tam gdzie one są. Teraz nie wzięłam, bo nie wiem jak to się ma przy braniu Acardu i Duphastonu no i było ostre kichanie 😬
A to ja mam dwa koty w domu 😅 nie wiem, ja to obecnie się trochę boje cokolwiek brać bo dmucham na zimne, ale teraz miałam wizytę u takiego starego profesora, że tak powiem. Za tydzień w piątek mam u takiego młodego to zasięgnę drugiej opinii 😁

Dziewczyny, które chodzą do dwóch lekarzy np. prywatnie+NFZ, albo jakiś abonament+NFZ czy macie jedną kartę ciąży?

A to ja mam dwa koty w domu 😅 nie wiem, ja to obecnie się trochę boje cokolwiek brać bo dmucham na zimne, ale teraz miałam wizytę u takiego starego profesora, że tak powiem. Za tydzień w piątek mam u takiego młodego to zasięgnę drugiej opinii 😁

Dziewczyny, które chodzą do dwóch lekarzy np. prywatnie+NFZ, albo jakiś abonament+NFZ czy macie jedną kartę ciąży?
Ja jak chodziłam do medicover i prywatnie to miałam dwie karty ciąży, ale później posługiwałam się tą z medicover i w zasadzie ta z prywatnego nie była mi potrzebna.

Powodzenia na wizytach 😍
Ja dopiero 16.04 ale w piątek idę na badania czyli już coś się dzieje.
Dziś stuknął 9 tc 🥹

Dzień dobry! U mnie dzisiaj też 9+0 🥳 udało nam się ukryć ciążę, chociaż mój brzuch mógł wskazywać, że zjadłam kilka nadprogramowych dań 😅 nie było lekko, bo święta były wyjazdowe, a przy nocowaniu u rodziny ciężko odmawia się alkoholu 😅 natomiast cały powrót wieczorem do domu (jako kierowca) miałam mdłości i musiałam stawać 3 razy 🤢🙈 to bardzo zabawne, bo przez wizytę u rodziny byłam w całkiem spoko formie 🙈
a jak u Was? Uniknęłyście podejrzeń?😅

Ja już po wizycie , bobas urósł ma prawie 2cm, ale słabo było widać bo usg mi robił przez brzuch . Serduszko bije❤️ Jednak cukier wyszedł naczczo ciut wyżej i już cukrzyca🥲 Mam mierzyc cukier 2xdziennie. Prenatalne za 4tyg

Załączniki

• 20240402_100630.jpg
    20240402_100630.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry