Duuuzo wody i żurawina- sok, albo suszona jeść. No i zioła które są moczopędne okrzywa, skrzyp polny, mniszek...Dziewczyny, jak walczyć z zapaleniem pęcherza?
Nie wiem jak mnie dziś złapało, domowe sposoby jakieś przetestowane..leków nie można z tego co czytałam.
reklama
madziulka_91
Fanka BB :)
Ja jak byłam w czwartek na badaniach to już o 5 musiałam siknąć bo nie mogłam wytrzymać i probke watawiłam do lodówki
Ja o 9.00 wizyta ciesze sie i boje
Sanderson
Dałam radę wytrzymaćJa jak byłam w czwartek na badaniach to już o 5 musiałam siknąć bo nie mogłam wytrzymać i probke watawiłam do lodówki
Trzymam kciuki za wizytę, ja muszę czekać do soboty, ale to pewnie szybko zleci
Czekamy na info po wizycie. Ja mam w piątek, pewnie jajko zniosę do tego czasuJa jak byłam w czwartek na badaniach to już o 5 musiałam siknąć bo nie mogłam wytrzymać i probke watawiłam do lodówki
Margolcia92
Ja to samo robie ale mnie nic nie uchorni przed tym a wyszłam tylko na 1h na dwór, narazie sola fizjologiczna przeżywam, teraz cały tydzień ma padać to trochę spokoju będzie;DJa się witam w klubie. Ale u mnie chodzi oczyszczacz, dbam o częstą zmianę rzeczy i póki co staram się nie brać żadnych kropli ani tabletek. Jak nie wiedziałam, że jestem w ciąży to zaczęłam się odczulać, ale odstawiłam tabletki w dniu pozytywnego testu. Najgorzej będzie jak ruszą trawy
Ja to nadal żadnych objawów ciąży, poza zmęczeniem i okropnymi wzdęciami. Pogorszyła mi się też cera, ale to może przez stuczny prog.. możliwe, że wygrałam tą pulę w genach bo mama mówiła, że ona jedynie miała zgagę na końcu ciąży i moja siostra też się super czuła, więc liczę, że nadal będzie wszystko dobrze i dzidzia prawidłowo się rozwija
Aleksandra_z
Cześć dziewczyny mi się udało przełożyć wizytę z następnego czwartku na najbliższy - także szybciej pójdę z moimi bakteriami w moczu na konsultację tak jak zaleciłyście - dużo piję (objawów nadal żadnych). Wezmę koniecznie numer telefonu od gin, żeby już następnym razem takich stresów nie było
Mercy89
Ja na 14. Mam stresa, bo jednak to pierwsza wizyta.Ja jak byłam w czwartek na badaniach to już o 5 musiałam siknąć bo nie mogłam wytrzymać i probke watawiłam do lodówki
Wiecie, takie potwierdzenie, że nic sobie nie uroiłam
Daj znać po!
nieboniebieskie
Ja w poprzedniej ciąży brałam furagine.
reklama
Kinga_26
Miałam dzisiaj wizytę ale bez USG i zapytałam się o alergię to powiedział, że rozumie mój ból ale tylko wapno i sól morskaJa to samo robie ale mnie nic nie uchorni przed tym a wyszłam tylko na 1h na dwór, narazie sola fizjologiczna przeżywam, teraz cały tydzień ma padać to trochę spokoju będzie;D