Ja też mam starszą listopadową prawie 2,5 latkęJa planowałam rodzeństwo dla mojego listopadowego synka na ciepły miesiąc. Życie zweryfikowało i jeśli w listopadzie urodzę zdrowe dziecko to będę najszczęśliwszą osobą na Ziemi.
Ja na razie nic nie mówię o ciąży ale jeśli ktoś zapyta to potwierdzę.
Święta u mnie leniwie, ginekolog zalecił oszczędny tryb życia i tego się trzymam. Lubię mieć wszystko dobrze posprzątane ale w tym roku nie będzie idealnie. Okna nie umyte, firanki nie wyprane... Jutro z moim niespełna 2,5 letnim synem malujemy pisanki. Będzie się działo W niedzielę odwiedzę mamę i spotkam się z moją częścią rodziny a w poniedziałek idę do teściowej.
GabrysiaJakie to imie?
Ja trafiłam w 1% z moim synkiem z Zespołem Edwardsa.. także cóż, niestety to wcale nie jest tak mało i na kogoś trafia
Pozdrawiam z sierpnia! Najlepszy miesiac na urodziny moim zdaniem
Mnie aktualnie bola więzadła przy macicy, bo katar i rosnacy brzuch dały im w kosc i meczy częste sikanie w nocy po 6 razy wstaje.. rodzicom chciałabym powiedziec na świętach ale chyba wstrzymam się do wizyty 8 kwietnia.. chyba ze gdzies wczes jej dorwie detektor
Ja miałam termin na 26.10, modliłam się po tym jak minął, żeby tylko nie 1.11 i tak wymodliłam, że 6.11 miałam już wywoływanyAż tak daleko nie szłam z obawami
Akurat nie o organizacje urodzin mi tu chodziło a grudzień? Też piękny miesiąc ja tylko z listopadem mam problem ale może to właśnie po to by odczarować?
Zgadzam się
Mam 2 koleżanki, które miały termin koło i też modliły się, żeby nie urodzić 1.11 obie urodziły następnego dnia
Ja miałam,, dostałam wskazania jak dziewczyny, więcej pić, pić Urolact i powtórzyć badanie. Zrobiłam kolejne po 5 dniach i znów wyszły bakterie, wizytę miałam ze 3 dni później, dostałam skierowanie do szpitala. Ja bym nie czekała 2 tyg i szukała innego lekarza ginekologa. W ciąży trzeba bardzo uważać na te infekcje i dlatego często jest mocz zlecany.Dziewczyny… wyszły mi bakterie w moczu wizytę u gin mam dopiero 11.04
Nie czuję żadnych objawów zapalenia pęcherza, ale wyniki mówią co innego. Powinnam iść do normalnego lekarza po jakiś bezpieczny antybiotyk czy co robić? Miała któraś z was taką sytuację? Help
Na takim etapie to już chyba się nie patrzy tak bardzo na przyrost. Nie załamuj się, myślę, że USG może coś rozjaśnić.No i mam wynik drugiej bety jestem załamana.
27.03 2524,37
A dziś 29.03 3098,35 czy źle przyrasta.
Czyli puste domyslam się