Aleksandra_z
Fanka BB :)
Właśnie nie mam, dopiero chciałam poprosić przy kolejnej wizycieA może masz kontakt do gina? Możesz napisać mu sms czy coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nie mam, dopiero chciałam poprosić przy kolejnej wizycieA może masz kontakt do gina? Możesz napisać mu sms czy coś?
A próbowałaś herbatek? Jak miałam mdłości to trochę mi pomagał rumianek albo herbata imbirowa. Niby mięta też pomaga, ale ja nie lubię więc nie próbowałam. Szału nie ma, wiadomo, ale zawsze to chociaż trochę lepiej było.Ja cudowną noc miałam, pies rzygał nam całą noc, mnie dla odmiany od rana chce sie
W ogóle ciężko mi już leżeć na brzuchu, nie to że jakiś brzuch mam wielki po prostu mam taki hmm no dziwny jakby wzdęty i mi niewygodnie
Dziś ma byc piękna pogoda więc mam nadzieje,że i samopoczucie bedzie dobre
kochana stresem czasu nie cofniesz więc on Ci nic nie da. Spróbuj znaleźć w tym wszystkim pozytyw . Może chciałaś zrobić remont pokoju a dzięki ubezpieczeniu które zapewne dostaniecie będzie łatwiej trochę roboty wiadomo ale może lepiej teraz niż przed porodem bo zdążysz jeszcze to ogarnąćJaki miły początek dnia... Sąsiedzi nas zalali, aż cała chodzę że stresu. I to jeszcze w pokoju dziecięcym
Wizytę mamMoim zdaniem zaraz po świętach powinnaś iść. Lekarz jak coś powinien dać Duphaston,magnez i nakaz leżenia. Tyle Cię mocno ja mam 3 poronienia za sobą.
No i super, nie ma co się przemęczać. My w domu, tylko we troje więc też za wiele nie szykuje. Właśnie zrobiłam dwa ciasta, ale połowę oddaje znajomej. Córka zaraz leci z koszyczkiem do kościoła. Ja zrobię tylko żurek, troszke jakiejś sałatki i tyle. My święta robimy bardzo skromnie jedzeniowo bo we troje to ileż można zjeść. A nie lubimy później przez tydzień wyjadać resztek z lodowkiJa mam wrażenie, ze mam troszkę mniejsze mdłości ostatnio.
Mąż w pracy, ja ogarniam w mieszkaniu, a później pójdę z dziećmi poświęcić koszyczek.
Muszę jeszcze jakieś słodycze dokupić do paczek i jedzenie przygotować, ciasto upiec.
Święta u rodziców, to dużo do roboty na szczęście nie ma.
Miłego dnia
Już mi przeszło, ale w pierwszej chwili się poryczałam. Pewnie i tak byśmy ten pokój malowali przy okazji zmian dla bobasa.kochana stresem czasu nie cofniesz więc on Ci nic nie da. Spróbuj znaleźć w tym wszystkim pozytyw . Może chciałaś zrobić remont pokoju a dzięki ubezpieczeniu które zapewne dostaniecie będzie łatwiej trochę roboty wiadomo ale może lepiej teraz niż przed porodem bo zdążysz jeszcze to ogarnąć
Wesołych Świąt Wam życzę , odpoczywajcie , dbajcie o siebie , cieszcie się tym stanem ile tylko się da .
Dzięki za polecenie , wypróbuje , mam w domu mięte tylko ale zawsze coś , kupie po Świętach dwie pozostałeA próbowałaś herbatek? Jak miałam mdłości to trochę mi pomagał rumianek albo herbata imbirowa. Niby mięta też pomaga, ale ja nie lubię więc nie próbowałam. Szału nie ma, wiadomo, ale zawsze to chociaż trochę lepiej było.