Sosna108
Fanka BB :)
A byłaś już na jakimś usg?O to chętnie sobie zakupię. Mam nadzieję że nie jest za późno. Jestem 6t 2d.
Bardzo się denerwuje muszę czymś głowę zająć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A byłaś już na jakimś usg?O to chętnie sobie zakupię. Mam nadzieję że nie jest za późno. Jestem 6t 2d.
Bardzo się denerwuje muszę czymś głowę zająć
Ja mam przepisana no-spę 40 mg, 3x1, ale biorę według potrzeb. Dodatkowo witaminy, progesteron i czasem dodatkowo magnez. Obecnie jestem na etapie bardziej bólu typu rozciąganie, ciągnięcie ale nie jakieś mocne, jednak utrzymujące się od 3/4 dni, pojechałam na wizytę dla pewności ale lekarz mówił, że nie ma co się martwić, sprawdził brzuch, szyjkę i mówi, że wszystko w porządku, jednak mówił, że lepiej nie uprawiać seksu w 1 trymestrze.Jeszcze jedno pytanie bo niektórym z was lekarz zalecił i pozwolił brać nospe w jakich dawkach?! Bierzecie zapobiegawczo czy czujecie taką potrzebę? Będę wdzięczna za odp
Hej, pogoda jest cudowna, świeci słonko, już zaliczyliśmy spacer Ja się czuję cały czas mega źle, chociaż dziś ciut lepiej. Może to ta pogodaHej
Jak się czujecie? U mnie piękne słońce i ciepło zrobiłam jeszcze dziś test i od razu wyszła gruba różowa kreska
Ale chodziło o twój przypadek? Czy ogólnie on jest zdania że lepiej seksu nie uprawiać?Ja mam przepisana no-spę 40 mg, 3x1, ale biorę według potrzeb. Dodatkowo witaminy, progesteron i czasem dodatkowo magnez. Obecnie jestem na etapie bardziej bólu typu rozciąganie, ciągnięcie ale nie jakieś mocne, jednak utrzymujące się od 3/4 dni, pojechałam na wizytę dla pewności ale lekarz mówił, że nie ma co się martwić, sprawdził brzuch, szyjkę i mówi, że wszystko w porządku, jednak mówił, że lepiej nie uprawiać seksu w 1 trymestrze.
Musi być dobrzeHey. Super że u was tak pięknie. Ja dziś czuję się fatalnie psychicznie. Zauważyłam na papierze śluz zabarwiony delikatnie na różowo. Delikatnie kłuje mnie po prawej stronie. Wzięłam zapobiegawczo no spe.
Byłam na Beta aż z tego w piątek powtórzę.
Wiem że nie mam na to wpływu ale się denerwuje. Pozdrawiam cieplutko
Tak weszłam tygodniu był pęcherzyk 3mmA byłaś już na jakimś usg?
Mój lekarz też powiedział że wstrzymać do odwołania jak byłam 1 wizycieAle chodziło o twój przypadek? Czy ogólnie on jest zdania że lepiej seksu nie uprawiać?
Hej, pogoda jest cudowna, świeci słonko, już zaliczyliśmy spacer Ja się czuję cały czas mega źle, chociaż dziś ciut lepiej. Może to ta pogoda
Mój lekarz też powiedział że wstrzymać do odwołania jak byłam 1 wizycie