5 kwietnia.Super! Kiedy kolejna wizyta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 kwietnia.Super! Kiedy kolejna wizyta?
Szybko zleciJa po wizycie,ale nic nie było widać
Wychodzi 5+1, za 2 tygodnie następna wizyta.
SuperCześć dziewczyny. Jestem po wizycie, dużo spokojniejsza, bo przynajmniej wyjasnilo się skąd krwawienia. Jest krwiak i nadal muszę przyjmować duphaston, ale ciąża nie jest zagrożona. serduszko bije prawidłowo, wygląda na to, że z dzieciątkiem wszystko dobrze. Całe 1.59cm rośnie jak na drożdżach. z miesiączki wychodzi 7+2 , a z USG 8tyg
Też tak czekam na mój zarodek, ja mam wizytę jutro ale czekanie jest ciężkieJa po wizycie,ale nic nie było widać
5+1 to normalne , ja byłam w 6+5 i zarodek miał tylko 6mm więc w 5+1 bym zobaczyła pewnie też nie wiele spokojnie poczekaj 2 tyg ❤Ja po wizycie,ale nic nie było widać
Ja po wizycie,ale nic nie było widać
Trzymam kciuki ❤Też tak czekam na mój zarodek, ja mam wizytę jutro ale czekanie jest ciężkie
Wiem, wiem. Do tej pory poprostu był stres bo nie było wiadomo skąd te krwawienia. Na poprzednim USG nie było widać krwiakaSuper
Z krwiakami to na spokojnie z reguły się wchłaniają i wsyztsko jest ok, ale wiem ze takie plamienie i krwawienie jest stresujące