Plajzerka 33
Aktywna w BB
Czy ktoraś z Was była w 5 tygodniu i 5 dniu na Usg? Coś było już widać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam teraz 5+0 i totalnie nic nie było widać. W poprzedniej 6+5 (według USG wyszło 6+0) był zarodek i serduszko.Czy ktoraś z Was była w 5 tygodniu i 5 dniu na Usg? Coś było już widać?
Ja byłam i był tylko pęcherzyk ciążowy ale generalnie jak jesteś pewna kiedy była owulacja to może być już nawet zarodekCzy ktoraś z Was była w 5 tygodniu i 5 dniu na Usg? Coś było już widać?
owulacje mialam 3 marca.Ja byłam i był tylko pęcherzyk ciążowy ale generalnie jak jesteś pewna kiedy była owulacja to może być już nawet zarodek
To myślę że maksymalnie będzie mały pusty pęcherzyk ciążowy tego 27.03owulacje mialam 3 marca.
no i chyba nie potrzebnie sie nastawiłam bo juz to przerabiałam rok temu. Chyba przełożę wizyte na po świetachTo myślę że maksymalnie będzie mały pusty pęcherzyk ciążowy tego 27.03
Jeżeli nie masz żadnych obciążeń i nie potrzebujesz leków, idź później. Będziesz spokojniejsza jak już coś zobaczysz na USG. Szybko zlecino i chyba nie potrzebnie sie nastawiłam bo juz to przerabiałam rok temu. Chyba przełożę wizyte na po świetach
mam niedoczynnosc tarczycy z hashimoto i nadcisnienie tętnicze. Tazke sama nie wiem co dalej robic.Jeżeli nie masz żadnych obciążeń i nie potrzebujesz leków, idź później. Będziesz spokojniejsza jak już coś zobaczysz na USG. Szybko zleci
mam niedoczynnosc tarczycy z hashimoto i nadcisnienie tętnicze. Tazke sama nie wiem co dalej robic.