Plajzerka 33
Aktywna w BB
A powiedzcie mi bo ciemna masa ze mnie ktore sie patrzy 5 tydzien i 1 dzien czy to ze w apce posze 6 tydzien ? Bo juz nie potrafię tego zkminić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i tak zrobieW takim przypadku lepiej iść, najwyżej pójdziesz po świętach drugi raz.
ale.wiem zeby sie nie nastawiac ze cos zobaczę. Nie chce już latać na bete tylko ciągle zastanawiam się jaka powinna być dalej skoro wczoraj 1140.W takim przypadku lepiej iść, najwyżej pójdziesz po świętach drugi raz.
mam niedoczynnosc tarczycy z hashimoto i nadcisnienie tętnicze. Tazke sama nie wiem co dalej robic.
W takim przypadku lepiej iść, najwyżej pójdziesz po świętach drugi raz.
To różnie, jedni powiedzą, że już 6 tc inni patrzą na skończony, czyli 5tc. Najlepiej patrz na te dokładne cyfry, czyli 5+1.A powiedzcie mi bo ciemna masa ze mnie ktore sie patrzy 5 tydzien i 1 dzien czy to ze w apce posze 6 tydzien ? Bo juz nie potrafię tego zkminić?
jestem pod opieka endokrynologa i lekarza od cisnienia.Dokładnie, w takiej sytuacji bym szła i się nie zastanawiała. A byłaś albo jesteś już umówiona do endokrynologa? Też pewnie będzie potrzebna konsultacja i podstawowe badania.
Wiem, że to słabe pocieszenie, ale wizytę masz już za 4 dni. Szybko zleci Przyrosty masz teraz dobre, a jakby się coś działo nie tak, nie masz i tak na to wpływu. Musimy po prostu czekać. Wiem, że jest Ci ciężko. Może na wizycie będzie już coś widać, to trochę odetchniesz. Trzymam kciukiale.wiem zeby sie nie nastawiac ze cos zobaczę. Nie chce już latać na bete tylko ciągle zastanawiam się jaka powinna być dalej skoro wczoraj 1140.
Ja idę w poniedziałek, będzie około 5+4. Ja też mam Hashimoto i dość obciążony wywiad, wolę być jeden raz więcej. Myślę, że po świętach pójdę drugi raz.Hej dziewczyny. Dzis mija mi 5 tydzien i 1 dzien. Termin z apki wchodzi mi na 22 listopad. Do lekarza mam na 27 marca na godzinę 16. Mam 35 lat i 11 letniego synka. Jestem po pustym jaju płodowym w zeszłym roku. Moje bety od poczatku to 13.85, 37.88, 154.30, 400.80 i ostatnia z wczoraj 1140.
Xonveaa co to za lek??