reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

reklama
Dzieki za info bo nie mialam pojęcia. Już leżałam dzis 15min ,ale mam nadzieje że nic sie nie stanie . Najgorzej że nie bardzo jest czym sobie pomoc bo bolą mnie te plecy niemiłosiernie.

Hej dziewczyny, super ze jest Nas coraz więcej :)
Jutro chyba mamy kolejny wysyp wizyt, ja tez idę na 18:00. Coraz więcej o niej mysle, ale staram się nie nakręcać.
Ja przed wizyta zrobilam tsh o ft4 ale wyglada na to, ze wszystko w normie.

Mnie dziś oficjalnie odrzuciło od kawy. Zrobiłam sobie pierwsza w tym tygodniu ale to co przeżyłam po niej to była męka. Narazie nie będę Piła :( jedyne co mi wchodzi do picia to woda gazowana. Poza tym moje dolegliwości tylko nabierają na sile.
Ja powiedziałam w pracy, chciałam uprzedzić szefa żeby przygotować zastępstwo za mnie. Bardzo dobrze Nam się współpracuje i chciałam, żeby mógł tez psychicznie się przygotować. Jak jutro będzie Ok to zaczynam wdrażać nowa osobę.

Słyszałyście o tabletkach na mdłości? Ja chyba podpytam o nie jutro na wizycie bo jest mi naprawdę ciężko. Wydaje mi sie ze to mój temat przewodni rozmow w ciągu ostatniego tygodnia

Jutro chyba mamy kolejny wysyp wizyt, ja tez idę na 18:00. Coraz więcej o niej mysle, ale staram się nie nakręcać.

Mnie dziś oficjalnie odrzuciło od kawy. Zrobiłam sobie pierwsza w tym tygodniu ale to co przeżyłam po niej to była męka. Narazie nie będę Piła :( jedyne co mi wchodzi do picia to woda gazowana. Poza tym moje dolegliwości tylko nabierają na sile.
Ja powiedziałam w pracy, chciałam uprzedzić szefa żeby przygotować zastępstwo za mnie. Bardzo dobrze Nam się współpracuje i chciałam, żeby mógł tez psychicznie się przygotować. Jak jutro będzie Ok to zaczynam wdrażać nowa osobę.

Słyszałyście o tabletkach na mdłości? Ja chyba podpytam o nie jutro na wizycie bo jest mi naprawdę ciężko. Wydaje mi sie ze to mój temat przewodni rozmow w ciągu ostatniego tygodnia
jest pregna vomi ale nie brałam to niestety nie wiem czy działa :)

Przepraszam, że się wtrącam. Na mdłości poproś ginekologa o Xonvea, bardzo pomaga😊 drogi jest, ale może ci wystarczy jedna tabletka, tak jak mi, więc wtedy wystarcza na dłużej.

Przepraszam, że się wtrącam. Na mdłości poproś ginekologa o Xonvea, bardzo pomaga😊 drogi jest, ale może ci wystarczy jedna tabletka, tak jak mi, więc wtedy wystarcza na dłużej.
Aż zrobilam zrzut ekranu na wszelki 😅

Dobrze że jutro ta wizyta, pieron wie czy to nie atak rwy kulszowej 🫠 nie boli a napier....

reklama
Aż zrobilam zrzut ekranu na wszelki 😅

Dobrze że jutro ta wizyta, pieron wie czy to nie atak rwy kulszowej 🫠 nie boli a napier....
kochana ja gdyby nie Fizjo i mata to bym w ogóle nie chodziła . Żaden porządny fizjoterapeuta nie boi się kobiet w ciąży , to tak jak ćwiczenia przecież Babki nawet na siłowni ćwiczą , oni wiedzą jak robić i co robić ale no musi być doświadczony . Jeśli miałaś już
Problemy z rwą to niestety ciąża lubi nawroty ze względu na relaksyne. Mata Fizjo też jest ok , generalnie nie robi się badań na grupie ciężarnych dlatego nie napiszą producenci , że jest wskazana gdyż nie chcą brać odpowiedzialności . Wydaje mi się to logiczne i przemawia do mnie bardziej ciąża bez bólu na macie i z Fizjo niż wieczny ból który napewno powoduje dużo stresu i jest gorszy niż ćwiczenia i kolce :) oczywiście wszystko konsultowałam z neurochirurgiem , ginekologiem i neurologiem i każdy był podobnego zdania .

Do góry