Beta nie jest zła. Ja pierwszą miałam 20.7 a drugą ok 68
Zrób w sobote dla porównania przyrostu
Według zakresów referencyjnych jest to 3-4 tydzień. Także chyba się zgadza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta nie jest zła. Ja pierwszą miałam 20.7 a drugą ok 68
Zrób w sobote dla porównania przyrostu
jest pregna vomi ale nie brałam to niestety nie wiem czy działaHej dziewczyny, super ze jest Nas coraz więcej
Jutro chyba mamy kolejny wysyp wizyt, ja tez idę na 18:00. Coraz więcej o niej mysle, ale staram się nie nakręcać.
Ja przed wizyta zrobilam tsh o ft4 ale wyglada na to, ze wszystko w normie.
Mnie dziś oficjalnie odrzuciło od kawy. Zrobiłam sobie pierwsza w tym tygodniu ale to co przeżyłam po niej to była męka. Narazie nie będę Piła jedyne co mi wchodzi do picia to woda gazowana. Poza tym moje dolegliwości tylko nabierają na sile.
Ja powiedziałam w pracy, chciałam uprzedzić szefa żeby przygotować zastępstwo za mnie. Bardzo dobrze Nam się współpracuje i chciałam, żeby mógł tez psychicznie się przygotować. Jak jutro będzie Ok to zaczynam wdrażać nowa osobę.
Słyszałyście o tabletkach na mdłości? Ja chyba podpytam o nie jutro na wizycie bo jest mi naprawdę ciężko. Wydaje mi sie ze to mój temat przewodni rozmow w ciągu ostatniego tygodnia
dziękuje! Pogooglujejest pregna vomi ale nie brałam to niestety nie wiem czy działa
Przepraszam, że się wtrącam. Na mdłości poproś ginekologa o Xonvea, bardzo pomaga drogi jest, ale może ci wystarczy jedna tabletka, tak jak mi, więc wtedy wystarcza na dłużej.Hej dziewczyny, super ze jest Nas coraz więcej
Jutro chyba mamy kolejny wysyp wizyt, ja tez idę na 18:00. Coraz więcej o niej mysle, ale staram się nie nakręcać.
Ja przed wizyta zrobilam tsh o ft4 ale wyglada na to, ze wszystko w normie.
Mnie dziś oficjalnie odrzuciło od kawy. Zrobiłam sobie pierwsza w tym tygodniu ale to co przeżyłam po niej to była męka. Narazie nie będę Piła jedyne co mi wchodzi do picia to woda gazowana. Poza tym moje dolegliwości tylko nabierają na sile.
Ja powiedziałam w pracy, chciałam uprzedzić szefa żeby przygotować zastępstwo za mnie. Bardzo dobrze Nam się współpracuje i chciałam, żeby mógł tez psychicznie się przygotować. Jak jutro będzie Ok to zaczynam wdrażać nowa osobę.
Słyszałyście o tabletkach na mdłości? Ja chyba podpytam o nie jutro na wizycie bo jest mi naprawdę ciężko. Wydaje mi sie ze to mój temat przewodni rozmow w ciągu ostatniego tygodnia
dziękuje!Przepraszam, że się wtrącam. Na mdłości poproś o Xonvea, bardzo pomaga
Aż zrobilam zrzut ekranu na wszelkiPrzepraszam, że się wtrącam. Na mdłości poproś ginekologa o Xonvea, bardzo pomaga drogi jest, ale może ci wystarczy jedna tabletka, tak jak mi, więc wtedy wystarcza na dłużej.
kochana ja gdyby nie Fizjo i mata to bym w ogóle nie chodziła . Żaden porządny fizjoterapeuta nie boi się kobiet w ciąży , to tak jak ćwiczenia przecież Babki nawet na siłowni ćwiczą , oni wiedzą jak robić i co robić ale no musi być doświadczony . Jeśli miałaś jużAż zrobilam zrzut ekranu na wszelki
Dobrze że jutro ta wizyta, pieron wie czy to nie atak rwy kulszowej nie boli a napier....