mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Ja jednak zrobilam dzisiaj drugi przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wowww!!! Extra gratulacjeJa już po... oczywiście ochrzan za bierobiebie cytologii od 4 lat to było na wstępie... a później miód... serduszko bije i maleństwo większe o 3 dni... więc wg usg mamy 6+6...
A wcześniej nic nie zażywałaś (poza standardowymi witaminami w ciąży?)A no i acard mam włączony, dopegyt (na ciśnienie) i duphaston ( na wszelki wypadek)
Ciąża biochemiczna to poronienie do 6 tygodnia.Extra gratulacje! A do kiedy mówi się o biochemię? Jest jakaś górna granica bety?
Nie, tylko witaminki. Dopegyt bo ciśnienie w poprzedniej ciąży też szwankowało i mam mierzyć teraz 3 razy dziennie i jak będzie wysokie to brać tabletke. Na wizycie też było wysokie bo 157/95.A wcześniej nic nie zażywałaś (poza standardowymi witaminami w ciąży?)
Ale super gratulacjeJa już po... oczywiście ochrzan za bierobiebie cytologii od 4 lat to było na wstępie... a później miód... serduszko bije i maleństwo większe o 3 dni... więc wg usg mamy 6+6...