Ja zrobiłam betę w dniu @ (346) i 48h później czyli w piątek (912) i już się poddaję mam nadzieję, że będzie dobrze i dotrwam do wizyty u gin w przyszłą środę. Jeśli nic się nie zmieni będzie to 6+1 tc, także liczę na jakieś konkrety zaczynam sobie jednak wkręcać czy oby na pewno nie powinnam brać jakiś leków na podtrzymanie/suplementowDziewczyny tydzień temu beta sobota 7.01 pon 55.55 a w tą sobotę 2 marca beta 1066. Jest sens powtarzać dzisiaj??
reklama
madziulka_91
Fanka BB :)
Powodzenia ❤To już dziś moja wizyta stresuje się bardziej niż przed dentysta serio... mam na 9.40 i mąż urwie się z pracy żeby mnie zawieźć. Dobrze ze będzie jak wyjdę od lekarza bo nie wiem czego się spodziewać.
Dziewczyny jak piszecie np 7 tydzień to macie na myśli 6+ dzien ?
Dodam tylko, że dzisiaj mam już wyraźnie większe piersi, także jakiś objaw ciąży faktycznie jest poza tym często pobolewa mnie brzuch w dole (taki menstruacyjny, tylko znacznie lżejszy)Ja zrobiłam betę w dniu @ (346) i 48h później czyli w piątek (912) i już się poddaję mam nadzieję, że będzie dobrze i dotrwam do wizyty u gin w przyszłą środę. Jeśli nic się nie zmieni będzie to 6+1 tc, także liczę na jakieś konkrety zaczynam sobie jednak wkręcać czy oby na pewno nie powinnam brać jakiś leków na podtrzymanie/suplementow
Ja dzisiaj byłam na pierwszej, jeszcze nie mam wyników. Trzecia beta to już z górkiDobrze Cię tu widzieć
Trzymam kciuki!
Ja też spanikowana. Dzisiaj zrobiłam trzecią betę, denerwuję się bardziej niż przed obroną magisterki
madziulka_91
Wiesz co ja kupiłam sobie suplementy jak tylko wyszły mi 2 kreski na teście i wybiore je do wizyty u lekarza, jak mi gin zmieni na inne to bede brac inne. Teraz kupiłam Omega Med Optima Start mają to co powinny w składzie wiec raczej nie zaszkodząJa zrobiłam betę w dniu @ (346) i 48h później czyli w piątek (912) i już się poddaję mam nadzieję, że będzie dobrze i dotrwam do wizyty u gin w przyszłą środę. Jeśli nic się nie zmieni będzie to 6+1 tc, także liczę na jakieś konkrety zaczynam sobie jednak wkręcać czy oby na pewno nie powinnam brać jakiś leków na podtrzymanie/suplementow
Papatk_a
Ja tez dziś myślałam o 3 becie , albo chociaz o siknięciu na test. Nie czuje sie w ciąży i jakoś nie dowierzam jeszcze że faktycznie w niej jestem tym bardziej że w sumie to nie mam żadnych objawów.
Też miałam lecieć na betę ale źle się czułam rano, całą noc nie spałam , ale mając test w domu wysikalam ostatni jutro wizyta w klinice na pewno oprócz usg , badania będą robić to bez sensu dziś się kuć
madziulka_91
Trzymam kciukiJa dzisiaj byłam na pierwszej, jeszcze nie mam wyników. Trzecia beta to już z górki
Avy
Daj znać jak będą wynikiJa dzisiaj byłam na pierwszej, jeszcze nie mam wyników. Trzecia beta to już z górki
U mnie trzecia beta była najgorsza Do pierwszej podchodziłam z myślą, że pewnie znowu się nie udało. Do drugiej, że pewnie znowu biochem. A teraz już trochę nadzieje się rozbudziły, więc stres ogromny. Ale mam wyniki, przyrost prawidłowy.
dzisiaj też kupię ten zestawik dziekuje za polecajkeWiesz co ja kupiłam sobie suplementy jak tylko wyszły mi 2 kreski na teście i wybiore je do wizyty u lekarza, jak mi gin zmieni na inne to bede brac inne. Teraz kupiłam Omega Med Optima Start mają to co powinny w składzie wiec raczej nie zaszkodzą
reklama
Extra gratulacje! A do kiedy mówi się o biochemię? Jest jakaś górna granica bety?Daj znać jak będą wyniki
U mnie trzecia beta była najgorsza Do pierwszej podchodziłam z myślą, że pewnie znowu się nie udało. Do drugiej, że pewnie znowu biochem. A teraz już trochę nadzieje się rozbudziły, więc stres ogromny. Ale mam wyniki, przyrost prawidłowy.