reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Dziewczyny tydzień temu beta sobota 7.01 pon 55.55 a w tą sobotę 2 marca beta 1066. Jest sens powtarzać dzisiaj??
Ja zrobiłam betę w dniu @ (346) i 48h później czyli w piątek (912) i już się poddaję😅 mam nadzieję, że będzie dobrze i dotrwam do wizyty u gin w przyszłą środę. Jeśli nic się nie zmieni będzie to 6+1 tc, także liczę na jakieś konkrety 😊 zaczynam sobie jednak wkręcać czy oby na pewno nie powinnam brać jakiś leków na podtrzymanie/suplementow 🙈

reklama
Ja zrobiłam betę w dniu @ (346) i 48h później czyli w piątek (912) i już się poddaję😅 mam nadzieję, że będzie dobrze i dotrwam do wizyty u gin w przyszłą środę. Jeśli nic się nie zmieni będzie to 6+1 tc, także liczę na jakieś konkrety 😊 zaczynam sobie jednak wkręcać czy oby na pewno nie powinnam brać jakiś leków na podtrzymanie/suplementow 🙈
Dodam tylko, że dzisiaj mam już wyraźnie większe piersi, także jakiś objaw ciąży faktycznie jest 😅 poza tym często pobolewa mnie brzuch w dole (taki menstruacyjny, tylko znacznie lżejszy)

Wiesz co ja kupiłam sobie suplementy jak tylko wyszły mi 2 kreski na teście i wybiore je do wizyty u lekarza, jak mi gin zmieni na inne to bede brac inne. Teraz kupiłam Omega Med Optima Start mają to co powinny w składzie wiec raczej nie zaszkodzą 😉

Ja tez dziś myślałam o 3 becie , albo chociaz o siknięciu na test. Nie czuje sie w ciąży i jakoś nie dowierzam jeszcze że faktycznie w niej jestem tym bardziej że w sumie to nie mam żadnych objawów.

Też miałam lecieć na betę ale źle się czułam rano, całą noc nie spałam , ale mając test w domu wysikalam ostatni 😄 jutro wizyta w klinice na pewno oprócz usg , badania będą robić to bez sensu dziś się kuć 🤔

Ja dzisiaj byłam na pierwszej, jeszcze nie mam wyników. Trzecia beta to już z górki ;)
Daj znać jak będą wyniki :D

U mnie trzecia beta była najgorsza 🙈 Do pierwszej podchodziłam z myślą, że pewnie znowu się nie udało. Do drugiej, że pewnie znowu biochem. A teraz już trochę nadzieje się rozbudziły, więc stres ogromny. Ale mam wyniki, przyrost prawidłowy.

reklama
Daj znać jak będą wyniki :D

U mnie trzecia beta była najgorsza 🙈 Do pierwszej podchodziłam z myślą, że pewnie znowu się nie udało. Do drugiej, że pewnie znowu biochem. A teraz już trochę nadzieje się rozbudziły, więc stres ogromny. Ale mam wyniki, przyrost prawidłowy.
Extra 💪 gratulacje! A do kiedy mówi się o biochemię? Jest jakaś górna granica bety? 🤔

Do góry