reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Cześć . Zrobiłam dziś test , pozytywny , termin na 10.11, ginekolog ustawił wizytę na 18 marca , mówi że wcześniej nie ma sensu mimo , że gdzieś po drodze różnie bywało …. Obecnie mam dwójkę majowych dzieci z 2010 i 2020 :) dla odmiany będzie zimowe 😀 mam nadzieję , że będzie ogólnie jestem w ogromnym stresie gdyż ostatni miesiąc się nie oszczędzałam , dużo leków było rtg 😔 odstawiliśmy starania na ten miesiąc był dosłownie jeden stosunek a tu proszę. Wcześniejsze
Miesiące robiłam po sto testów i były puste a dziś już w trakcie robienia nie zdążyłam odłożyć i były dwie mocne kreski. Mam dużo emocji , fajnie że jesteście. Z poprzednich ciąż na forum i fb kontakt do dziś lubię te społeczności :) pozdrawiam

reklama
To już dziś moja wizyta stresuje się bardziej niż przed dentysta serio... mam na 9.40 i mąż urwie się z pracy żeby mnie zawieźć. Dobrze ze będzie jak wyjdę od lekarza ❤️ bo nie wiem czego się spodziewać.
Dziewczyny jak piszecie np 7 tydzień to macie na myśli 6+ dzien ?

To już dziś moja wizyta stresuje się bardziej niż przed dentysta serio... mam na 9.40 i mąż urwie się z pracy żeby mnie zawieźć. Dobrze ze będzie jak wyjdę od lekarza ❤️ bo nie wiem czego się spodziewać.
Dziewczyny jak piszecie np 7 tydzień to macie na myśli 6+ dzien ?
Super! Daj koniecznie znać czy coś było widać i jakie ew. zalecenia/suplementacja :) tak, ja miałam na myśli 6+ :)

Cześć, ja mam wg kalkulatora termin na 6.11, urodziny mojej pierworodnej :) Za mną niestety również poronienie w lutym w 12 tc, więc na razie tak pół na pol się cieszę i stresuje...
Dobrze Cię tu widzieć :)
Trzymam kciuki! 🤞🤞

Ja też spanikowana. Dzisiaj zrobiłam trzecią betę, denerwuję się bardziej niż przed obroną magisterki 🙈

reklama
Ja tez dziś myślałam o 3 becie , albo chociaz o siknięciu na test. Nie czuje sie w ciąży i jakoś nie dowierzam jeszcze że faktycznie w niej jestem tym bardziej że w sumie to nie mam żadnych objawów.

Do góry