mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow piękna beta!Witam się w weekend. A ja jeszcze dziś zrobilam betę dla spokoju.
Ja w poniedziałek Okropnie się boję i tak nic nie będzie widać póki co ale muszę iść ze względu na wcześniejsze poronienia oraz ostatnią sytuację z jajowodemMoże napiszcie kiedy kto ma wizytę i który to będzie tydzień? Razem czekać razniej
Może napiszcie kiedy kto ma wizytę i który to będzie tydzień? Razem czekać razniej
Myślałam o Tobie ostatnio intensywnie i cieszę się, że tu taka wiadomość! Gratulacje kochana! Trzymam kciuki mocno za bąbelka,.musi być dobrzeJa też się nieśmiało przywitam.
Dzisiaj robiłam drugą betę, przyrost ładny.
Póki co ani ja ani partner nie umiemy się cieszyć, bo to nasz trzeci transfer. Nie mam żadnych objawów, więc myślałam, że i tym razem nic z tego, a tu takie zaskoczenie
Wg internetów termin na 6.11.
Trzymam bardzo bardzo kciuki05.03 wizyta tak wcześnie ze względu na moje wcześniejsze poronienie, leczyłam się w klinice . Według ostatniej @ będzie koło 5 tygodnia.