Avy
Fanka BB :)
Jako jedna z dwóch osób wierzyłaś, że to się udaAh to już można oficjalnie
Niech ten Bombelek tam siedzi, mocno się trzyma i wychodzi dopiero za 9 miesięcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jako jedna z dwóch osób wierzyłaś, że to się udaAh to już można oficjalnie
Niech ten Bombelek tam siedzi, mocno się trzyma i wychodzi dopiero za 9 miesięcy
Bo Twoja afirmacja jest doJako jedna z dwóch osób wierzyłaś, że to się uda
Wizyta w poniedziałek czekam na wyniki drugiej bety. Piersi oklapły i przestają boleć. Zmartwienie sięga zenitu...To może dla świętego spokoju umów sie na wizytę ? Może na usg nie będzie zbyt wiele widać,ale lekarz przepisze ci jakieś leki i będziesz sie czuła spokojniejsza
Oj nie da się... u mnie po 2 poronieniach i ciąży wysokiego ryzyka siedzę i czuję, że wieczorem będę leżała w kaftanie na oddziale psychiatrycznym...Poza witaminami u mnie codziennie rano i wieczorem magnez. Ale kupię sobie dzisiaj profilaktycznie tą no-spę.
Chciałabym się nie stresować tą ciążą i się nią cieszyć po tylu latach ale to się chyba tak nie da
Trzymam kciuki!Oj nie da się... u mnie po 2 poronieniach i ciąży wysokiego ryzyka siedzę i czuję, że wieczorem będę leżała w kaftanie na oddziale psychiatrycznym...
Nieee... Lekarze w szpitalu powiedzieli, że za 3 poronieniem warto zbadać. W obu poronieniach nie brałam luteiny więc myślę, że to mogło mieć wpływ. Z córeczką od razu lekarz przepisał luteinę kazał brać no spę i leżeć. Wszystko było ok ale należałam się w szpitalu bo twardniał brzuch bardzo no i miałam bardzo krótką szyjkę... Jestem dobrej myśliTrzymam kciuki!
Przykro mi, badalas przyczynę poronienień?
PięknieChyba tu zostanę
Beta z 29.02 - 186
Beta z dziś 2.02 - 521
+ Progesteron - 23,71
No super, pięknie rośnieChyba tu zostanę
Beta z 29.02 - 186
Beta z dziś 2.02 - 521
+ Progesteron - 23,71
Chyba tu zostanę
Beta z 29.02 - 186
Beta z dziś 2.02 - 521
+ Progesteron - 23,71