reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Gratulacje dla nowych mam 😊

Ja po wizycie , wszystko póki co ok , usg nic nie pokazało,ale to oczywiste było. Dostalam progesteron dopochwowo,a bete mam dopiero 68.9 😅 przyrost 233% wiec jest konkretny 🥰

Progesteronu nie badałam bo wynik by nic nie zmienił czy mam brać go czy nie 😉
Ja właśnie się biłam z myślami, czy może nie poszukać jakiegoś gin na szybko 🙈 ale u mnie beta też dopiero 89 😄

reklama
Ja właśnie się biłam z myślami, czy może nie poszukać jakiegoś gin na szybko 🙈 ale u mnie beta też dopiero 89 😄
Ja gdyby nie plamienia to bym na pewno nie szła na wizyte teraz. W ogóle teraz byłam na NFZ nie u swojego gina bo chodzę prywatnie. I musze jakoś logistycznie to ogarnąć bo np tu mam wizyte kolejną za 5 tyg bo nie było wcześniejszego terminu a lekarz kazał przyjść za 3tyg więc za 3 tyg pójdę do swojego gina prywatnie a potem za dwa na NFZ 😅 ale sama wizyta 300 zł a badania prywatnie miesiecznie kosztują krocie więc spróbuje chodzić tu i tu a robić badania na NFZ

Ja już chyba na siłę szukam objawów poronienia. Muszę się uspokoić bo w jakąś paranoję popadnę. Ale stres niesamowity. Dwie ciąże poronione, jedna na szczęście zakończona małym cudem ale ile to ja się w szpitalu nie należałam w trakcie ciąży to moje.... Dziękuję za ciepłe słowa bardzo ich potrzebowałam 😌
U mnie piersi zupełnie nie zareagowały na ciążę, a na pewno zauważyłabym różnice 😅 ale zrobiłam dzisiaj betę (917) i progesteron (45), beta w środę w dniu @ wyniosła nieco ponad 300, więc pomimo braku wyraźnych objawów jestem dobrej myśli 🙈

kiedy dziewczyny uważacie, że warto się wybrać do lekarza (tzn. kiedy już coś widać)?

U mnie piersi zupełnie nie zareagowały na ciążę, a na pewno zauważyłabym różnice 😅 ale zrobiłam dzisiaj betę (917) i progesteron (45), beta w środę w dniu @ wyniosła nieco ponad 300, więc pomimo braku wyraźnych objawów jestem dobrej myśli 🙈

kiedy dziewczyny uważacie, że warto się wybrać do lekarza (tzn. kiedy już coś widać)?
Wow 900 to galanta beta i to 2 dni po terminie miesiączki. Masz w rodzinie bliźniaki? 😅
Czytałam tu na forum że coś widać od bety 1000 ale zarodka i serduszka raczej nie bedzie wiec lepiej poczekać do 7tyg

Wow 900 to galanta beta i to 2 dni po terminie miesiączki. Masz w rodzinie bliźniaki? 😅
Czytałam tu na forum że coś widać od bety 1000 ale zarodka i serduszka raczej nie bedzie wiec lepiej poczekać do 7tyg
dziękuję, właśnie chyba spróbuję poczekać do skończonego 6 tc :) nie, nie miałam blizniakow w rodzinie, ale to może przez poronienie w październiku?🙈

Ja też się nieśmiało przywitam.
Dzisiaj robiłam drugą betę, przyrost ładny.
Póki co ani ja ani partner nie umiemy się cieszyć, bo to nasz trzeci transfer. Nie mam żadnych objawów, więc myślałam, że i tym razem nic z tego, a tu takie zaskoczenie 😊
Wg internetów termin na 6.11.
Trzymam za Was kciuki ✊🏻 ❤️ i gratuluję 😭😍

Ostatnia edycja:
Wiesz co ja tak teraz mam, pierwsze dni miałam twarde balony a teraz takie se flaczki wlasnie może ciut pełniejsze ale na pewno nie to co było na początku
Jeju znowu mam nadzieję 🥰 Fakt, że bolą i sutki wrażliwe bardzo ale to że stały się miękkie mnie przestraszyło... dziękuję 😍

Mam dzisiejsze wyniki.
Przyrost ładny, progesteron tez w normie, to jestem spokojniejsza.
Każdy mówi żebym myślałam pozytywnie, ale chyba dopóki nie zobaczę serduszka, to ten lek będzie największy.
Hmm, rozchorowałam się tak na dobry początek weekendu. 😅

reklama
Ja też się nieśmiało przywitam.
Dzisiaj robiłam drugą betę, przyrost ładny.
Póki co ani ja ani partner nie umiemy się cieszyć, bo to nasz trzeci transfer. Nie mam żadnych objawów, więc myślałam, że i tym razem nic z tego, a tu takie zaskoczenie 😊
Wg internetów termin na 6.11.

Tak jak wiesz trzymam i zaciskam z całych sił! 😍 siedz tu jak na dłużej czyli do listopada!

Do góry