reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Ja też się nieśmiało przywitam.
Dzisiaj robiłam drugą betę, przyrost ładny.
Póki co ani ja ani partner nie umiemy się cieszyć, bo to nasz trzeci transfer. Nie mam żadnych objawów, więc myślałam, że i tym razem nic z tego, a tu takie zaskoczenie 😊
Wg internetów termin na 6.11.

reklama
Póki co ani ja ani partner nie umiemy się cieszyć, bo to nasz trzeci transfer. Nie mam żadnych objawów, więc myślałam, że i tym razem nic z tego, a tu takie zaskoczenie 😊
Az tu wbije z gratulacjami !!!
Super i trzymam kciuki! (BTW termin porodu dzień po moich urodzinach, MUSI być dobrze!)

Jeju jutro powtarzam betę. Pierwszy wynik 186 z wczoraj. Wczoraj też powinnam dostać miesiączkę. W głowie milion myśli bo dwa razy straciłam ciążę na bardzo wczesnym etapie (9 i 6 tydz.). Strasznie się schizuję bo piersi były nabrzmiałe (lekko pobolewają jeszcze), a dziś rano już są miękkie, mam chwilami silne bóle brzucha razem z kręgosłupem lędźwiowym. Lekarz w poniedziałek. Siedzę jak na szpilkach i przewertowałam cały internet na temat miękkich piersi i niskiej bety 🫨 Trzymajcie kciuki za jutro i poniedziałek!! Tak bardzo chcę szczęsliwego zakończenia 🥰

Wcale beta nie jest niska jak na początek, oby przyrost był ładny. Ale doskonale Cię rozumiem ten strach .. też straciłam ciążę w 9 t. 🥺
A mnie dziewczyny też uspokoiły że zanik chwilowy objawów wcale nie musi znaczyć najgorsze.

PIĘKNIE, PIĘKNIE 😭😍😍😍 wczoraj myślałam o Tobie 😌 gratulacje 💕💕💕🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Aaaa gratulacje! ❤️❤️❤️

Gratulacje dla nowych mam 😊

Ja po wizycie , wszystko póki co ok , usg nic nie pokazało,ale to oczywiste było. Dostalam progesteron dopochwowo,a bete mam dopiero 68.9 😅 przyrost 233% wiec jest konkretny 🥰

Progesteronu nie badałam bo wynik by nic nie zmienił czy mam brać go czy nie 😉

Wcale beta nie jest niska jak na początek, oby przyrost był ładny. Ale doskonale Cię rozumiem ten strach .. też straciłam ciążę w 9 t. 🥺
A mnie dziewczyny też uspokoiły że zanik chwilowy objawów wcale nie musi znaczyć najgorsze.
Ja już chyba na siłę szukam objawów poronienia. Muszę się uspokoić bo w jakąś paranoję popadnę. Ale stres niesamowity. Dwie ciąże poronione, jedna na szczęście zakończona małym cudem ale ile to ja się w szpitalu nie należałam w trakcie ciąży to moje.... Dziękuję za ciepłe słowa bardzo ich potrzebowałam 😌

reklama
Jeju jutro powtarzam betę. Pierwszy wynik 186 z wczoraj. Wczoraj też powinnam dostać miesiączkę. W głowie milion myśli bo dwa razy straciłam ciążę na bardzo wczesnym etapie (9 i 6 tydz.). Strasznie się schizuję bo piersi były nabrzmiałe (lekko pobolewają jeszcze), a dziś rano już są miękkie, mam chwilami silne bóle brzucha razem z kręgosłupem lędźwiowym. Lekarz w poniedziałek. Siedzę jak na szpilkach i przewertowałam cały internet na temat miękkich piersi i niskiej bety 🫨 Trzymajcie kciuki za jutro i poniedziałek!! Tak bardzo chcę szczęsliwego zakończenia 🥰
Wiesz co ja tak teraz mam, pierwsze dni miałam twarde balony a teraz takie se flaczki wlasnie może ciut pełniejsze ale na pewno nie to co było na początku

Do góry