reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Cześć, u mnie bardzo podobna historia. Najpierw celowałam w grupę na październik. Na pierwszą wizytę umówiłam się pod koniec marca, bo w poprzedniej ciąży bardzo długo nie było widać zarodka (gdzieś dopiero w 8-9 tygodniu), ale musiałam iść szybciej 7 marca, bo plamienie. No i oczywiście czarna dziura, tylko pęcherzyk i teraz czekam, czy się ciąża rozwinie.

A ktory masz teraz tydzień? Też byłam 1 marca ze wzgl. Na plamienie to na usg nawet czarnej dziury nie było 😊 będzie dobrze, musimy tylko jeszcze sporo sie naczekac. Teraz na serduszko,potem prenatalne,potem płeć,potem połówkowe... wieczne czekanie na coś 😅

reklama
Hej :) ja znowu od 5:00 już wielkie oczy.
Mam w tej ciąży w ogóle jakieś inne objawy. Dziś np rano byłam nieziemsko zła, a teraz płacze bo po pierwsze mam wyrzuty sumienia za rano po drugie sama nie wiem czemu 😅

Ja dziś pobiłam rekord spania chyba , godzina na chodzie dwie godziny drzemki , byłam w pracy dosłownie 3 godziny i do tej pory odsypiam 🙈🙈 wczoraj jakieś brązowe plamienie miałam ale dosłownie trochę , beta 3800 prog podskoczył do 19 więc się nie martwię w sumie :) w poniedziałek wizyta zobaczymy.

U mnie nic się nie dzieje. Objawów prawie nie ma, trochę senność i dziś lekkie bóle jak na okres. Trochę mnie to martwi, ale w sumie to dopiero 5+4, więc jeszcze czas na ostrzejszą jazdę, więc próbuje się uspokoić.

Hej, może i ja się przywitam.. na pokładzie 2,5 latek, 1,5 latek i teraz się udało znów, chociaż nie wiem do końca co z tego będzie, bo brałam na infekcję intymną flucofast bardzo niewskazany w ciąży, a myślałam, że się nie udało w tym cyklu, a poza tym robiło się coraz łatwiej, więc spróbowaliśmy. Wiem, że później chyba ciężko byłoby się zdecydować. Beta z dziś 1495, progesteron 11,8.. jutro pierwsza wizyta o 21, mam nadzieję, że nie zasnę 😅

Mnie od dwóch dni męczą mdłości, brak apetytu wczoraj jeszcze tylko wieczorem a dziś tylko otworzyłam oczy. 6+4 jest słabo mogłabym spać i spać 🤢🤢

reklama
Do góry