madziulka_91
Fanka BB :)
Dziewczyny też sie tak rano budzicie ? Dziś to padł rekord 4.50 i już czuje zmęczenie , na pewno zalicze dziś drzemkę.
Gratuluje pięknych wyników
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, w nocy jedynie czasem spać nie mogę i się kręcę po całym łóżku. Ale tak to bym mogła spać cały dzień i nocDziewczyny też sie tak rano budzicie ? Dziś to padł rekord 4.50 i już czuje zmęczenie , na pewno zalicze dziś drzemkę.
Oj tak, padam co prawda też wcześnie ale budzę się co dwie trzy godziny. Koło 3-4 często mam już kryzys, że nie mogę usunąć a w ciągu dnia drzemka obowiązkowa.Dziewczyny też sie tak rano budzicie ? Dziś to padł rekord 4.50 i już czuje zmęczenie , na pewno zalicze dziś drzemkę.
Kurcze jak myslisz to ze stresu? Moze sie uspokoi jak zobaczymy na usg ze jest wszystko okOj tak, padam co prawda też wcześnie ale budzę się co dwie trzy godziny. Koło 3-4 często mam już kryzys, że nie mogę usunąć a w ciągu dnia drzemka obowiązkowa.
ja dziś 4:30 gotowa do działaniaDziewczyny też sie tak rano budzicie ? Dziś to padł rekord 4.50 i już czuje zmęczenie , na pewno zalicze dziś drzemkę.
Oby oby, chciałabym pospać sobie jeszcze. Mnie do tej pory to ciężko o 9 było obudzić a teraz po 6 i jestem młody bóg tylko zmęczonyKurcze jak myslisz to ze stresu? Moze sie uspokoi jak zobaczymy na usg ze jest wszystko ok