reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Dziewczyny też sie tak rano budzicie ? Dziś to padł rekord 4.50 🤦‍♀️i już czuje zmęczenie , na pewno zalicze dziś drzemkę.

Gratuluje pięknych wyników 😍

reklama
Dziewczyny też sie tak rano budzicie ? Dziś to padł rekord 4.50 🤦‍♀️i już czuje zmęczenie , na pewno zalicze dziś drzemkę.

Gratuluje pięknych wyników 😍
Oj tak, padam co prawda też wcześnie ale budzę się co dwie trzy godziny. Koło 3-4 często mam już kryzys, że nie mogę usunąć a w ciągu dnia drzemka obowiązkowa.

Cześć dziewczyny! 😊

Ja to mogłabym spać i spać , gdyby kocurek w nocy nie robił pobudki to wgl bym nie wstawała 😅

reklama
Ale jestem zła. Przyszła do mnie klientka z zapalenim oskrzeli. Niby juz konczy sie jej zwolnienie, niby bierze drugi antybiotyk ale wciaz kaszle i goraczkuje i idzie dzis na kontrole. I sobie przyszla na pazki. Zwrociłam jej uwage że powinna przelożyć ale jak juz jest, ja zaczełam juz robic paznokcie dałam jej maseczke i kazałam założyć ( ja zawsze nosze) i zrobilam jej te paznokcie. Oby jak najszybciej na l4 bo mnie te baby wykonczą 😅

Do góry