mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Ja już bety nie robie. Będę cierpliwie czekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj też machnęłam sobie betę i progesteron bo jutro wizyta, więc wolę mieć badanie na świeżo przygotowane.Ja dopiero 24. Umrę z ciekawości Ale dziś beta jeszcze raz, więc będę miała coś na pocieszenie
Ja też nie, gdzieś czytałam że do 1000 się bętę robi a potem już tylko usg. No ale , wiadomo jak ktoś chce to przecież nic w tym złego.Ja już bety nie robie. Będę cierpliwie czekac
Podobno tak. Ja już bym pewnie też nie robiła, ale lekarz mi dał skierowanie to robięJa też nie, gdzieś czytałam że do 1000 się bętę robi a potem już tylko usg. No ale , wiadomo jak ktoś chce to przecież nic w tym złego.
Ja dziś 5+1 , wczoraj i dziś mocniej czuje sutki i piersi ale nic poza tym .
Bardzo mi przykro Trzymaj się KochanaDziewczyny ja niestety poronilam dzisiaj. Nie chce wchodzic w szczegoly, zeby Was nie stresowac.
Zycze wam z calego serca szczesliwego rozwiazania
Bardzo mi przykro. Ściskam mocno ❤Dziewczyny ja niestety poronilam dzisiaj. Nie chce wchodzic w szczegoly, zeby Was nie stresowac.
to czekamy na wynikJa dzisiaj też machnęłam sobie betę i progesteron bo jutro wizyta, więc wolę mieć badanie na świeżo przygotowane.
bardzo mi przykro trzymaj się!Dziewczyny ja niestety poronilam dzisiaj. Nie chce wchodzic w szczegoly, zeby Was nie stresowac.
pięknie!Mam nadzieję, że to mi pozwoli w spokoju doczekać jutro tej wizyty