reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

reklama
Ciężki dzień dzisiaj miałam w pracy.
Mdłości mocno męczyły jak i senność.
Rozmawiałam tez z zaprzyjaźniona położna i doradziła żebym wytrzymała do wizyty i tak tez zrobię.
Będzie ciężko, ale kolejna nauka cierpliwości, także zaczynam odliczać te 2 tyg.
U mnie wie o ciąży mąż, mama, siostra i koleżanka.

Mam wynik, beta wystrzeliła, więc jestem spokojniejsza. Teraz pozostaje czekać na wizytę 😊

Załączniki

• 3cbfc3d2-6691-4eea-a3ea-17eba6bff102.jpeg
    3cbfc3d2-6691-4eea-a3ea-17eba6bff102.jpeg
    23,8 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Mnie moja ginekolog wysłała do lekarza, który założył poradnię i przyjmuje tylko ciążę wysokiego ryzyka.. a wysłała mnie tam ze względu na to, że kiedyś miałam zator płuc i mam wadę serca ASD II, na to serce muszę mieć 2 zabiegi, ale to już po porodzie .. i zaznaczyła mi, że jak do 20 marca nie uda mi się dam zapisać, to 19 mam przyjść do niej ( bez wizyty, wbić się między pacjentkami) bo musi mnie zobaczyć, bo na ostatnim USG zauważyła, że mam torbiel jajnika, taka 3 centymetrowa, a tydzień wcześniej jej nie widziała, więc musi zobaczyć, czy się wchłania

Do góry