trzymam ciuki, zeby malenstwo bylo zdroweMy to samo, 14 lat przerywany działał a tu zonk. A tyle razy słyszałam że to żadna antykoncepcja . A tyle się naczytałam że kobietom to trudno po 30 zajść w ciążę, a po 35 roku życia to ze 30 procent szans.
Mąż kica z radości.
Ja jestem po dwóch CC, syn ma autyzm. Boję się kolejnego niepełnosprawnego dziecka.
reklama
Ankaa92
Fanka BB :)
Ja mam wizytę. Też sie boje. Nie chcę się stresować ale odkąd tylko wstałam mam to uczucie w sobieWspaniałe wieści
Ja chyba najstarsza ze wszystkich obecnych tu na forum. Jeszcze 38, ale w tym roku pyknie 39.
Jutro mam wizyte. Ktoś jeszcze ze mną wizytuje?? Mój spokojny, że wszystko bedzie dobrze. Ja boję się.
Miłych snów dziewczyny
mamuska3
Zaangażowana w BB
Witam się w 9w0d dzisiaj samopoczucie do bani. Leje mi się z nosa jak woda z kranu ogólnie to mam mały szpital w domu. Najgorsze jest to że nic nie mogę sobie zaaplikować w nosa tylko przeczekać . Z objawów zostały mi tylko bolące piersi. Mdłości chyba odeszły w siną dal.....
Powodzenia wszystkim wizytującym.
Ja wizyta 20.04 a prenatalne 30.04 (12w1d).
Mój ma Aspergera ale w lekkim stopniu.
My to samo, 14 lat przerywany działał a tu zonk. [emoji23] A tyle razy słyszałam że to żadna antykoncepcja . A tyle się naczytałam że kobietom to trudno po 30 zajść w ciążę, a po 35 roku życia to ze 30 procent szans.
Mąż kica z radości.
Ja jestem po dwóch CC, syn ma autyzm. Boję się kolejnego niepełnosprawnego dziecka.
Rozumiem Twojego męża doskonale [emoji23]
Dzien dobry po raz kolejny w 8+2 tak sobie mysle jakie czlowiek ma priorytety: ja mowie “oooo jest serduszko”. A moj maz z ulga “oooo jest jedno” [emoji23][emoji23][emoji23].
Natalia9898
Fanka BB :)
poproś w aptece o *spam* do nosa ja brałam w tamtym tygodniu bo grupę miałam tabletki na gardło i syrop i pomogło to jest na naturalnych składnikachWitam się w 9w0d dzisiaj samopoczucie do bani. Leje mi się z nosa jak woda z kranu ogólnie to mam mały szpital w domu. Najgorsze jest to że nic nie mogę sobie zaaplikować w nosa tylko przeczekać . Z objawów zostały mi tylko bolące piersi. Mdłości chyba odeszły w siną dal.....
mamuska3
Zaangażowana w BB
Dziękuję bardzo kochana, bo ten katar mnie wykończypoproś w aptece o *spam* do nosa ja brałam w tamtym tygodniu bo grupę miałam tabletki na gardło i syrop i pomogło to jest na naturalnych składnikach
Nic nie przegapiłas tak dzisiaj będę wychodzić z zaleceniem nie przemęczenia sie
@nimitii hej a jak u Ciebie? Wypuszczaja Cie? (Jesli przegapilam, to wybacz)
reklama
LuckyWoman
Początkująca w BB
Cześć Dziewczyny. Miło się czyta o dobrych wiadomościach Piękne macie zdjęcia z USG Ja dzisiaj wizytuję i mam nadzieję, że będzie wszystko ok i też dostanę fotkę A mam pytanie do Dziewczyn ze starszą ciążą: czy miałyście robione USG przez powłoki brzuszne czy jeszcze dopochwowo?