MałaMi30
Fanka BB :)
Trzymamy mocno kciuki będzie dobrze na pewnoJa mam wizytę. Też sie boje. Nie chcę się stresować ale odkąd tylko wstałam mam to uczucie w sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy mocno kciuki będzie dobrze na pewnoJa mam wizytę. Też sie boje. Nie chcę się stresować ale odkąd tylko wstałam mam to uczucie w sobie
Polecam wode hipertoniczną na katar. Ja od roku nie stosuje nic innego a mam spore problemy z zatokami sprawdza sie super i do tego jest naturalnaWitam się w 9w0d dzisiaj samopoczucie do bani. Leje mi się z nosa jak woda z kranu ogólnie to mam mały szpital w domu. Najgorsze jest to że nic nie mogę sobie zaaplikować w nosa tylko przeczekać . Z objawów zostały mi tylko bolące piersi. Mdłości chyba odeszły w siną dal.....
Powodzenia wszystkim wizytującym.
Ja wizyta 20.04 a prenatalne 30.04 (12w1d).
Maz tez mial 130 z hakiem w tym miejscu? ja mam ponizej 80, jak 130 to moze jednak dziecko.130 z hakiem - stwierdzilismy, na początku że pewnie takie niskie bo to jednak tylko gażdzet jest
A mąż mówił, nie farbuj sie na blond bo ci zostanie
Dopochwowo cały czas
Dzięki za odpowiedź. Mi też się wydawało, że to jeszcze jest wcześnie ale lekarka już ostatnio próbowała robić przez brzuch tylko nie było za wiele widać więc robiła dopochwowo, no i zaczęłam się zastanawiać czy ze mną jest coś nie tak Więc z ciekawości chciałam Was zapytać.Teraz ciągle dopochwowo ale jest wcześnie. W poprzedniej ciąży: pierwsze dwa dopochwowo, 1 prenatalne już przez brzuch ale było ciężko bo mam dużo nadprogramowych kg
Ja też nic nie mogę jeść... Ratują mnie suche bułki i actimelJeśli jeszcze nikt nie umarł na mdłości to oświadczam ze będę pierwsza
To już 9+5 wiec powinno być coraz lepiej a nie coraz gorzej
Właśnie próbuje wypić herbatę z cytryna i wstać z łóżka Heeeelp
ej to super. Zawsze fajnie polecec na wlasnej kanapie.
Nie zebym sie prosila o problemy, ale chetnie bym odpoczela jeszcze pare dni.
Dzis Krolowa Kota laskawie spala na sofie (oczywiscie na kocu z merynosa za milion monet) i pierwszy raz od tygodni spalam do rana jednym ciagiem. Wspanialy dzien
Trzymam kciuki ❤Czekam. Serce mi wali, ale jakoś jestem spokojna. Nic już więcej nie zdziałam,nadzieja jest i tym się podtrzymuje na duchu. Dziś trochę pobolewa mnie podbrzusze i jajnik ale dziś by wypadał okres gdyby nie niespodzianka więc to może dlatego dziś wypiłam tylko kawe bo tak mnie mdli dzięki za wsparcie i dam znać po wizycie.
Nadal dopochwowo, popatrzyła na mój brzuch i powiedziała jeszcze dziś zrobimy dopochwowoCześć Dziewczyny. Miło się czyta o dobrych wiadomościach Piękne macie zdjęcia z USG Ja dzisiaj wizytuję i mam nadzieję, że będzie wszystko ok i też dostanę fotkę A mam pytanie do Dziewczyn ze starszą ciążą: czy miałyście robione USG przez powłoki brzuszne czy jeszcze dopochwowo?
O patrz, a ja wczoraj zamowilamJa się czuje oszukana.... Objawy nie miały odpuszczać pod koniec drugiegi trymestru ?
Skończyłam 11 tydzień, dzisiaj zaczynamy 12 i mam wrażenie że jest gorzej niż było - od dwóch dni, mdli mnie non stop...rykoszetem obrywa już mąż
Wczoraj wjechały frytki z maka i kurczak burger i nie dość ze nie pomogło to jeszcze mi sie odbijało rybą do późnej nocy
Wogóle z tym detektorem tętną to sie chyba troche pośpieszyłam z chwalaniem Wczoraj na poprawę humoru odpaliłam i znowu złapałam tętno, ale na jajca stwierdziłam, że sprawdze też u mężą...i złapałam u niego w tym samym miejscu Więc albo mój małżonek jest w ciązy, albo to jakąś jednak moją żyłę łapie i pokazuje