Ja jestem w ciąży spokojniejsza niż przed. Raz mi się zdarzyła mocne płakanie. Raczej chce mi się płakać „ze szczęścia”Jak ktoś jeszcze chętny to zapraszamy
reklama
NieTakaMałaMi
Fanka BB :)
Taki płacz też akceptujemyJa jestem w ciąży spokojniejsza niż przed. Raz mi się zdarzyła mocne płakanie. Raczej chce mi się płakać „ze szczęścia”
To ja w pierwszej ciazy bylam Łagodna jak baranek, zawsze Maz sie smial ze w ciazy zwariuje bo mam mocny pms, a potem przyznal ze to byl idealny czas… teraz za to mocno odczuwam emocje, mam nadzieje ze mi to minie bo widze ze nawet do corki trace cierpliwość
Memories
@Mama23????? i jak samopoczucie?
wiolaho
jestem tak zdenerwowana,zdołowana a on chyba zadowolony że mi jest przykro no odwaliło i nie wiadomo o co… ja to zaraz przeżywam z tego to już cycki mnie nie bolą i już mam czarne myśli że przez nerwy zaszkodzę kropkowi no dramat …. Mówię do niego że potrzebuje spokoju żeby już przestał a on fuka bez powodu nie kumam co go ugryzłoNie jesteś sama. Też dziś pękłam ale ponoć raz na jakiś czas to nawet zdrowo. Więc na zdrówko kochana, poryczmy sobie
NieTakaMałaMi
Hmm... Wiesz ktoś teraz musi mieć okres za nas... trafiło na nichjestem tak zdenerwowana,zdołowana a on chyba zadowolony że mi jest przykro no odwaliło i nie wiadomo o co… ja to zaraz przeżywam z tego to już cycki mnie nie bolą i już mam czarne myśli że przez nerwy zaszkodzę kropkowi no dramat …. Mówię do niego że potrzebuje spokoju żeby już przestał a on fuka bez powodu nie kumam co go ugryzło
A tak serio mój też jakiś poddenerwowany chodzi ostatnio. Może u nich też burza w mózgu
Wiktoria9
Zaciekawiona BB
ja jestem bardzo emocjonalna i małe rzeczy potrafią mnie wyprowadzić z równowagi, natomiast mimo, że jestem cholerykiem szybko odpuszczam i łagodnieje - następnie przepraszam (o ile zawiniłam) i znów jest dobrze, także mój Luby - rybki - jest przyzwyczajony i potrafi to okiełznać
wiolaho
no chyba,ja jestem z tych co nie krzyczy nie obraża sie , nie lubię kłótni jak on ma gorszy dzień to staram się zawsze łagodzić sytuacje , ale też jestem wysoko wrażliwa i mocno przeżywam gdy on pyszczy do mnie ,normalnie mnie dziś zlewa mnie na maxa a ja sobie nie mogę miejsca znaleźćHmm... Wiesz ktoś teraz musi mieć okres za nas... trafiło na nich
A tak serio mój też jakiś poddenerwowany chodzi ostatnio. Może u nich też burza w mózgu
reklama
agentkax
Zaciekawiona BB
Hahaha ja też się dołączam, wczoraj i dzisiaj też mi się zebrało naJak ktoś jeszcze chętny to zapraszamy
Podziel się: