reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

no chyba,ja jestem z tych co nie krzyczy nie obraża sie , nie lubię kłótni jak on ma gorszy dzień to staram się zawsze łagodzić sytuacje , ale też jestem wysoko wrażliwa i mocno przeżywam gdy on pyszczy do mnie ,normalnie mnie dziś zlewa mnie na maxa a ja sobie nie mogę miejsca znaleźć
Ściskam mocno 👐
Może porozmawiaj z nim i powiedz wprost o swoich odczuciach. Twoje samopoczucie jest terez bardzo ważne. Może on nie zdaje sobie sprawy z tego, że Cię rani...
Facetowi to często trzeba kawę na ławę bo nie domyśli się nawet oczywistych rzeczy 🤷🏼‍♀️

reklama
Wybaczcie mi że się nie odzywam , ale jestem pamiętam i trzymam za każdą kciuki . Byłam na wizycie we czwartek ciąża potwierdzona z ostatniej miesiączki 6+2 było a z USG 5+2 więc tydzień różnicy . Następna wizytę mam 13 stycznia potem 27 stycznia , a w między czasie zmieniam lekarza prowadzącego więc zobaczymy jak to się wszystko poukłada . Trzymajcie kciuki
Chętnie bym chciała dołączyć do prywatnego czatu

Wybaczcie mi że się nie odzywam , ale jestem pamiętam i trzymam za każdą kciuki . Byłam na wizycie we czwartek ciąża potwierdzona z ostatniej miesiączki 6+2 było a z USG 5+2 więc tydzień różnicy . Następna wizytę mam 13 stycznia potem 27 stycznia , a w między czasie zmieniam lekarza prowadzącego więc zobaczymy jak to się wszystko poukłada . Trzymajcie kciuki
Chętnie bym chciała dołączyć do prywatnego czatu
Mam też do was pytanie i chciałabym waszą opinię zobaczyć . Lekarz powiedział że betę nie sprawdza się co 48 potem 72h tylko co 53 godziny bo wtedy widać jaki jest przyrost 🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Do góry