reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Tak wogole wybiło mi dziś wg om 7+O
Przez ten dzisiejszy stres to jakieś mam złe przeczucia mimo że wczoraj miałam pełno objawów dziś już mnie cycki nie bolą
Jak już bym chciała być po wizycie mimo że strachu pełne gacie🫣a tu tyle czasu do 13 stycznia czy tylko ja tak długo czekam na pierwszą wizytę😱🫣

reklama
Przez ten dzisiejszy stres to jakieś mam złe przeczucia mimo że wczoraj miałam pełno objawów dziś już mnie cycki nie bolą
Jak już bym chciała być po wizycie mimo że strachu pełne gacie🫣a tu tyle czasu do 13 stycznia czy tylko ja tak długo czekam na pierwszą wizytę😱🫣
Ja drugą wizytę mam 13 stycznia

To ja jestem byczek. Mega wrażliwa i płaczliwa. Nie nawidzę się kłócić ale obrazić się lubię chyba dla uwagi 🤔 bo mój strzelec zawsze łagodzi i jak mnie przytuli to mięknie serce i nie umiem być zła. On mega spokojny i wstydliwy a ja energiczna i wygadana. Przeciwieństwa ale jesteśmy 10 lat i mimo, że mnie wk rwia czasem to jest najlepszym moim wyborem i wsparciem ❤️

spokojnie. Przecież to normalne może orgaznim się przyzwyczaił. Nie stresuj się dla dobra okruszka :( a chłop jak chłop jak im czasem coś odwali to chodź by granatami walili a słonie na trabie stały to oni swoje … a pytałaś czemu tak się zachowuje ? Co jest tego powodem ? mojego jak coś wkurzy to potrafi 3 dni męczyć a jak mnie to wystarczy, ze jest 🤷🏻‍♀️

spokojnie. Przecież to normalne może orgaznim się przyzwyczaił. Nie stresuj się dla dobra okruszka :( a chłop jak chłop jak im czasem coś odwali to chodź by granatami walili a słonie na trabie stały to oni swoje … a pytałaś czemu tak się zachowuje ? Co jest tego powodem ? mojego jak coś wkurzy to potrafi 3 dni męczyć a jak mnie to wystarczy, ze jest 🤷🏻‍♀️
pytałam ,to wymyślam i mam dać mu spokój więc się odsunęłam

reklama
To ja jestem byczek. Mega wrażliwa i płaczliwa. Nie nawidzę się kłócić ale obrazić się lubię chyba dla uwagi 🤔 bo mój strzelec zawsze łagodzi i jak mnie przytuli to mięknie serce i nie umiem być zła. On mega spokojny i wstydliwy a ja energiczna i wygadana. Przeciwieństwa ale jesteśmy 10 lat i mimo, że mnie wk rwia czasem to jest najlepszym moim wyborem i wsparciem ❤️
To jedziemy na tym samym wózku, bo te same znaki zodiaku i cechy charakteru 😂

Do góry