nie strasz, ma byc spokojneAle czad u mnoe zawsze spokojnie leżało
reklama
ziutkaKA
Fanka BB :)
Cudne wiesciJest serduszko, i malenstwo machalo raczkami i nozkami ciaza, jak przypuszczalam, 5 dni mlodsza, wiec cofam sie w czasie do 8+0
Cześć! Chciałam się trochę wyżalić. Dzisiaj miałam naprawdę dobry dzień, nawet mdłości nie miałam i ogólnie miałam dobry humor, aż do teraz. Tydzień temu powiedzieliśmy dobremu znajomemu, że jestem w ciąży i miał nie rozgadywać dalej, ale dzisiaj się dowiedziałam, że już powiedział komuś, wspólnemu znajomemu :/ Nie wiem czy to przez hormony, ale strasznie mnie to wyprowadziło z równowagi. Zadzwoniłam do niego i mu wszystko wygarnęłam a on przez pół rozmowy myślał, że go wkręcam z tą złością :0 W końcu przeprosił, ale niesmak pozostał. Wiem, że to są problemy pierwszego świata, ale potrzebowałam to z siebie wyrzucić. Pozdrawiam
Caro666
Nie dziwie się . Nie rozumiem jak ktoś dalej przekazuje takie informacje przecież to jest twoja dobra wiadomośc i tylko wy macie prawo przekazać ja dalej najbliższymCześć! Chciałam się trochę wyżalić. Dzisiaj miałam naprawdę dobry dzień, nawet mdłości nie miałam i ogólnie miałam dobry humor, aż do teraz. Tydzień temu powiedzieliśmy dobremu znajomemu, że jestem w ciąży i miał nie rozgadywać dalej, ale dzisiaj się dowiedziałam, że już powiedział komuś, wspólnemu znajomemu :/ Nie wiem czy to przez hormony, ale strasznie mnie to wyprowadziło z równowagi. Zadzwoniłam do niego i mu wszystko wygarnęłam a on przez pół rozmowy myślał, że go wkręcam z tą złością :0 W końcu przeprosił, ale niesmak pozostał. Wiem, że to są problemy pierwszego świata, ale potrzebowałam to z siebie wyrzucić. Pozdrawiam
Mag...
też bym się wkurzyła. Tak to już bywa z tymi "znajomymi" I nie tylko bo nawet najbliżsi czasem nie potrafią trzymać języka za zębami. I dobrze se do opier. Należało się!Cześć! Chciałam się trochę wyżalić. Dzisiaj miałam naprawdę dobry dzień, nawet mdłości nie miałam i ogólnie miałam dobry humor, aż do teraz. Tydzień temu powiedzieliśmy dobremu znajomemu, że jestem w ciąży i miał nie rozgadywać dalej, ale dzisiaj się dowiedziałam, że już powiedział komuś, wspólnemu znajomemu :/ Nie wiem czy to przez hormony, ale strasznie mnie to wyprowadziło z równowagi. Zadzwoniłam do niego i mu wszystko wygarnęłam a on przez pół rozmowy myślał, że go wkręcam z tą złością :0 W końcu przeprosił, ale niesmak pozostał. Wiem, że to są problemy pierwszego świata, ale potrzebowałam to z siebie wyrzucić. Pozdrawiam
Domi2104
Super wieści. Gratulacje [emoji846]Jest serduszko, i malenstwo machalo raczkami i nozkami ciaza, jak przypuszczalam, 5 dni mlodsza, wiec cofam sie w czasie do 8+0
Witamy [emoji846]Witam. Na to wygląda że ja też zostanę listopadową mamą. Termin na 19 listopada. Nie wiem jakim cudem naskrobałyście już tyleset stron, czytam i ładuję akumulatory Waszym entuzjazmem. Niby wiem a jednocześnie nie mam pojęcia jakim cudem zaszłam w ciążę. Mam już dwoje dzieci i nie planowałam trzeciego.
Równiez gratulacje. Uwielbiam takie wiadomości [emoji16][emoji16]Dziewczyny ja już po usg, wszystko w porządku zarodek jest i widziałam serduszko matko cudowny widok!! jednak 7 tydzień ,więc ciąża młodsza niż myślałam
Jeszcze raz gratuluję. Piękne zdjecie małego człowieka [emoji846]A teraz sie chwale.
Niesamowite bylo zobaczyc jak macha konczynami
ja w drugiej ciąży trzymałam tajemnicę do końca pierwszego trymestru. O tydzień wcześniej się wydało. Tak się starałam a wydała mnie dentystka, powiedziała siostrze mojej bratowej. Chciałam babie łeb urwać. Rozumiem twoją złość.Cześć! Chciałam się trochę wyżalić. Dzisiaj miałam naprawdę dobry dzień, nawet mdłości nie miałam i ogólnie miałam dobry humor, aż do teraz. Tydzień temu powiedzieliśmy dobremu znajomemu, że jestem w ciąży i miał nie rozgadywać dalej, ale dzisiaj się dowiedziałam, że już powiedział komuś, wspólnemu znajomemu :/ Nie wiem czy to przez hormony, ale strasznie mnie to wyprowadziło z równowagi. Zadzwoniłam do niego i mu wszystko wygarnęłam a on przez pół rozmowy myślał, że go wkręcam z tą złością :0 W końcu przeprosił, ale niesmak pozostał. Wiem, że to są problemy pierwszego świata, ale potrzebowałam to z siebie wyrzucić. Pozdrawiam
Patka77
Nie dziwię się, też bym się zdenerwowała na Twoim miejscu. Bardzo dobrze zrobiłaś, że go opieprzyłaś Ludzie niestety uwielbiają rozgadywać takie nowinki jak ciąża :/Cześć! Chciałam się trochę wyżalić. Dzisiaj miałam naprawdę dobry dzień, nawet mdłości nie miałam i ogólnie miałam dobry humor, aż do teraz. Tydzień temu powiedzieliśmy dobremu znajomemu, że jestem w ciąży i miał nie rozgadywać dalej, ale dzisiaj się dowiedziałam, że już powiedział komuś, wspólnemu znajomemu :/ Nie wiem czy to przez hormony, ale strasznie mnie to wyprowadziło z równowagi. Zadzwoniłam do niego i mu wszystko wygarnęłam a on przez pół rozmowy myślał, że go wkręcam z tą złością :0 W końcu przeprosił, ale niesmak pozostał. Wiem, że to są problemy pierwszego świata, ale potrzebowałam to z siebie wyrzucić. Pozdrawiam
U mnie ta sama sytuacja prawie 36 lat, jedno dziecko juz jest, a tu taka wpadka i to za pierwszym razem poszło)Mnie już wczoraj opuściła nadzieja. 22 dni temu powinnam dostać okres, testy ciążowe wychodziły negatywne, poszłam do lekarza, dostałam luteinę 5 dni na wywołanie okresu. Okres nie nastąpił za to testy ciążowe już mi wychodzą pozytywne. Mam prawie 36 lat i wpadłam jak szesnastolatka.
reklama