Mirakulum
Fanka BB :)
@Kelyana to dobrze wiedzieć
hejJ Milenka ..im dziecię starsze i kumajace to fakt ..może zacząć się przyzwyczajać czy to do dobrego na krótszą metę ale na dłuższą już złe.
a na spacerze jak ci mała śpi?
mogłabyś np jeśli chcesz wyjść , to zostawić ją Mężowi który poszedł by z nią na spacer jakby wtedy ładnie spala co myślisz ?
u mnie to działa by czas wydłużyć bez podawania mleka mojego bo najczęściej dostawal jak ponad 3h mnie nie ma bo jak 2h to nie już jakiś czas od kad daje się zabawic
dziś nie było mnie 3.5h i młody obudził się po 1.5 jak go nakarmilam przed wyjściem..Mąż mówił W leżał 15min rozglądając się ..potem go przewinął i ubrał na spacer z psem Naszym który piszczy jak tylko widzi że ktoś małego ubiera na dwor haha cwaniara
takze wrocil zE spaceru z młodym dosłownie 5min przed moim przyjazdem i od razu do piersi ..
dziś mi coś dokuczała taka twarda była
@FiLi88 moja znajoma mogła mi przywieźć tego termo z Lidla z Polski ale zrezygnowałam i chyba żałuję haha wrrrr
Cześć koleżanki Dawno mnie tutaj nie było ale nie mam czasu nawet na laptopa wchodzić przy tym moim dziecku Wikusia ma już ponad 2 miesiące i ogólnie wszystko u nas ok po za ogromnymi kolkami, ze spaniem w dzień też mamy problem bo prawie w ogóle nie śpi mam nawet wrażenie że jest tak rozpuszczona że całe dnie popłakuje jak się jej nie nosi i nie lula na rękach W nocy ,śpi ładnie tzn jak uśnie po ataku kolki to z regóły koło 23 to budzi się koło 2w nocy i koło 5a6 rano na jedzenie. Karmie ją piersią co dwie godziny więc mam problem żeby gdzieś wyjść z domu na dłużej bo moja dziewczynka nie umie iniechce pić z butelki jeśli odciągne A z takich nie fajnych rzeczy to w 3tygodniu mała złapała okropnego wirusa a od niego kupki z krwią ja prawie zawał jak zobaczyłam pierwsa taką kupke , tydzień w szpitalu kroplówki ,antybiotyk wszystko przez welflon który miała na głowie jużnie wspominając o tymjak jej w ogóle zakładali tenwelflon to ja aż płakałam botak mi jej było żal jak przy tym cierpiała.... Każdy dzień mamy inny raz lepiej raz gorzej ale do przodu Czekam aż miną problemy z kolkami będę szczęśliwa ja i moje dziecko Pozdrawiamy
hejJ Milenka ..im dziecię starsze i kumajace to fakt ..może zacząć się przyzwyczajać czy to do dobrego na krótszą metę ale na dłuższą już złe.
a na spacerze jak ci mała śpi?
mogłabyś np jeśli chcesz wyjść , to zostawić ją Mężowi który poszedł by z nią na spacer jakby wtedy ładnie spala co myślisz ?
u mnie to działa by czas wydłużyć bez podawania mleka mojego bo najczęściej dostawal jak ponad 3h mnie nie ma bo jak 2h to nie już jakiś czas od kad daje się zabawic
dziś nie było mnie 3.5h i młody obudził się po 1.5 jak go nakarmilam przed wyjściem..Mąż mówił W leżał 15min rozglądając się ..potem go przewinął i ubrał na spacer z psem Naszym który piszczy jak tylko widzi że ktoś małego ubiera na dwor haha cwaniara
takze wrocil zE spaceru z młodym dosłownie 5min przed moim przyjazdem i od razu do piersi ..
dziś mi coś dokuczała taka twarda była
@FiLi88 moja znajoma mogła mi przywieźć tego termo z Lidla z Polski ale zrezygnowałam i chyba żałuję haha wrrrr