A my po kolejnym karmieniu z SNS. Małgosia ssie super pierś z drenem. Rośnie i domaga się bardzo dużo jedzenia... Teraz piła mleko z moich obu piersi plus prawie 100ml mm... Co oznacza że w piersiach nie mam dużo pokarmu... Obie strony ssała po ponad 10 min. Czuję ciężar, od kilku dni kłucie i mrowienie okolicy piersi... Nie rozumiem dlaczego tak się dzieje, że nie potrafię jej wykarmić...
@Ewela2805 a jak u Mai z kupą? Nie robi jej rzadko? U nas były takie problemy ze snem kiedy Małgosie męczyły gazy i kupa. Po zmianie mleka na Hipp kupka codziennie 2x i jest spokojna.
Wczoraj po 19 Małgosia była kąpana, zjadła i po godz. 20 zasnęła. Obudziła się po ok. 2 godzinach i grasowala prawie do 1 w nocy, ale była grzeczna, chciała się po prostu trochę pobawić. Jak zasnęła to spała do godziny 6, zjadła, odbiła, zmieniłam jej pampersa, odłożyłam do kołyski i zasnęła sama
Pewnie będzie spać do ok. 10:00.
W dzień śpi kilka razy, zwykle ok. jednej- dwóch godz. Ma też dwie dłuższe fazy, że chce się bawić- koło południa i wieczorem. I tak wygląda prawie każdy dzień. Czasem tylko zasypia wcześniej, np. 2 dni temu odpadła po 23 i spała do prawie 7!