springflower
Fanka BB :)
@FiLi88 hej, jak miło ze pytasz
Jaś skończył już 3 miesiące i powiem Wam ze nadal je tak samo często co wcześniej i robi ciagle ok 8 kup ciagle jak noworodek.
W ogóle chyba ma mały żołądek bo z butelki zjada 80 ml tylko. Jak więcej to ulewa.
Generalnie jest na piersi, tylko jak mnie nie było dostał przez butelke. Nie chce tez żeby zatracił umiejetność jej ssania.
Kupy ma zielone jak u Nicolaska @ONAONAONA. Robimy badania, ale chyba odstawię mleko na pare dni.
Nie zauważyłam żadnego wpływu kawy, pije rożna, do 3 filiżanek.
W ogóle dzisiaj dostałam chyba pierwszy okres po ciąży! Czułam podbrzusze od paru dni, a dziś plamienie... dziwnie liczyłam na dłuższa przerwę.
Jaś skończył już 3 miesiące i powiem Wam ze nadal je tak samo często co wcześniej i robi ciagle ok 8 kup ciagle jak noworodek.
W ogóle chyba ma mały żołądek bo z butelki zjada 80 ml tylko. Jak więcej to ulewa.
Generalnie jest na piersi, tylko jak mnie nie było dostał przez butelke. Nie chce tez żeby zatracił umiejetność jej ssania.
Kupy ma zielone jak u Nicolaska @ONAONAONA. Robimy badania, ale chyba odstawię mleko na pare dni.
Robilalam krzywa, miałam skierowanie od rodzinnego. Wyszło ok, wiec jestem bardzo szczęśliwaMoże, ale w sumie nie spał od 1:30 do 10:00 tylko dwa razy zasnął na max 10 min. Jeszcze nie ma przedstawionego dnia z nocą, ale wcześniej 3-4 godziny w nocy nie spal dlatego tak mnie to zdziwiło i nie ukrywam, że to zmęczyło. Dopiero o 13 poszłam spać po spacerze Nie chce mi się nawet o tym wszystkim myśleć, szczególnie, że spałam 1.5h
Nie mam siły dlatego pytania na oderwanie myśli
1-Dziewczyny, które są po kontroli albo nie, ale wiedzą. Kiedy możemy wrócić do ćwiczeń po cc?. Nie mogę się doczekać aż chociaż pójdziemy na basen bo przy małym narazie nie miałabym siły biegać, ale czasem sobie myślę jak to odstresowało mnie nie raz, coś pięknego Przed ciąża doszłam już do tych 7km dziennie, jak na mnie i dla mnie to ogromnie dużo Co do basenu zastanawiam się ten chlor kiedy jest bezpieczny w miarę dla rany. Już nie mówię o saunie, o której marzę.
2- Używacie albo używałyscie tabletek anty i jakie macie odczucia. Negatywnie na was wpływały? Teraz chciałam zacząć brać w styczniu
3- Dziewczyny, które miały cukrzycę ciążową. Miałyście jakieś badania po porodzie? Czy były zlecone przez lekarza czy na własną rękę?
4- Jeśli chodzi o body wyszczuplające albo pas (ja kupiłam body) to orientujecie się kiedy można je nosić po cc? Narazie wiadomo leżą w szafce.
5- Dziewczyny, które karmią piersią. Pijecie kawę i czy zauwazylyscie jakiś wpływ na aktywność waszych dzieci? Ja pije bezkofeinową, ale marzy mi się bez wyrzutów sumienia rozpuszczalna
[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Nie zauważyłam żadnego wpływu kawy, pije rożna, do 3 filiżanek.
W ogóle dzisiaj dostałam chyba pierwszy okres po ciąży! Czułam podbrzusze od paru dni, a dziś plamienie... dziwnie liczyłam na dłuższa przerwę.