reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Jak Ci się sprawdziły te chusteczki water wipes? Bo ja mam 4 paczki kupione. Coś z nimi nie tak?
A właśnie teraz doczytałam, jeżeli chodzi o o water wipes to były dobre, a męża wysłałam do rossmana po chusteczki z babydream i te okazały się do niczego, ale tak jak pisałam wyżej woda z gazikiem jest najlepsza[emoji55]

Ja uważam że wszystkie chusteczki są do d.... Jeden dzień użyłam i mial odparzenie brzydkie. A tak to zawsze płatki bawełniane kindi i ciepła woda i było pięknie. Odparzenie wyleczyłam w półtora dnia tormentalum na zmianę z bepanten
No i właśnie mądra ja po szkodzie [emoji17] tylko że najbardziej szkoda mi Małego, bo chcesz dobrze, sprawdzasz wszystko czy na pewno będzie dobre a później i tak Maleństwo cierpi[emoji17]

Martwię tylko bo mały nic dzisiaj nie jadł a cały dzień śpi nie chce mi z chcą jeść pociągnie że 2 może 3 razy i śpi. Nic nie płacze. Mało wymagający jest [emoji2956][emoji2956]
Pewnie zapasy z brzucha ma jeszcze i teraz sobie odpoczywa po porodzie [emoji4] a kupa i siku było?

U nas kolejny spokojny dzień (Michalina nawet grzeczna i ładnie śpi zamiast wisieć na piersi). Ciekawa jestem jak długo, no i jak wyjdzie na wadze.

Ja jem wszystko, nie raz Michasia więcej pierdzi, ale z kupą nie ma problemów. I niestety pupa ciągle czerwona, czasem się poprawia. Używałam już chyba wszystkiego, przemywam płatkami z dady, które mocze w wodzie. Teraz to już nawet sisię ma czerwoną.

A właśnie teraz doczytałam, jeżeli chodzi o o water wipes to były dobre, a męża wysłałam do rossmana po chusteczki z babydream i te okazały się do niczego, ale tak jak pisałam wyżej woda z gazikiem jest najlepsza
emoji55.png
To dziwne bo u nas sie babydreem sprawdzaja ale trzeba pamietac o wietrzeniu tylka a nie zawijac od razu po umyciu. Zadnych odparzen juz u drugiej corki ;)

reklama
Do góry