Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Martwię tylko bo mały nic dzisiaj nie jadł a cały dzień śpi nie chce mi z chcą jeść pociągnie że 2 może 3 razy i śpi. Nic nie płacze. Mało wymagający jest [emoji2956][emoji2956]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A właśnie teraz doczytałam, jeżeli chodzi o o water wipes to były dobre, a męża wysłałam do rossmana po chusteczki z babydream i te okazały się do niczego, ale tak jak pisałam wyżej woda z gazikiem jest najlepsza[emoji55]Jak Ci się sprawdziły te chusteczki water wipes? Bo ja mam 4 paczki kupione. Coś z nimi nie tak?
No i właśnie mądra ja po szkodzie [emoji17] tylko że najbardziej szkoda mi Małego, bo chcesz dobrze, sprawdzasz wszystko czy na pewno będzie dobre a później i tak Maleństwo cierpi[emoji17]Ja uważam że wszystkie chusteczki są do d.... Jeden dzień użyłam i mial odparzenie brzydkie. A tak to zawsze płatki bawełniane kindi i ciepła woda i było pięknie. Odparzenie wyleczyłam w półtora dnia tormentalum na zmianę z bepanten
Pewnie zapasy z brzucha ma jeszcze i teraz sobie odpoczywa po porodzie [emoji4] a kupa i siku było?Martwię tylko bo mały nic dzisiaj nie jadł a cały dzień śpi nie chce mi z chcą jeść pociągnie że 2 może 3 razy i śpi. Nic nie płacze. Mało wymagający jest [emoji2956][emoji2956]
Sisiu i pierdzioszkiPewnie zapasy z brzucha ma jeszcze i teraz sobie odpoczywa po porodzie [emoji4] a kupa i siku było?
Zobaczysz za niedługo się rozkreci jak się zorientuje że jest po drugiej stronie brzucha[emoji4] zawsze możesz go trochę próbować budzić i dawać cyca[emoji848]Sisiu i pierdzioszki
To dziwne bo u nas sie babydreem sprawdzaja ale trzeba pamietac o wietrzeniu tylka a nie zawijac od razu po umyciu. Zadnych odparzen juz u drugiej corkiA właśnie teraz doczytałam, jeżeli chodzi o o water wipes to były dobre, a męża wysłałam do rossmana po chusteczki z babydream i te okazały się do niczego, ale tak jak pisałam wyżej woda z gazikiem jest najlepsza
Kochana próbowałam w nosie ma cyca jak śpi [emoji3][emoji3]Zobaczysz za niedługo się rozkreci jak się zorientuje że jest po drugiej stronie brzucha[emoji4] zawsze możesz go trochę próbować budzić i dawać cyca[emoji848]
Na oddziale powiedzieli mi, że pierwszego dnia tak może być - mój też był senny, spał z 6-7h non stop i nie sposób było go wybudzić, a ja przerażona, bo kazali karmić co 3 godzinyKochana próbowałam w nosie ma cyca jak śpi [emoji3][emoji3]