reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Czesc dziewczyny ;) poczytuje was ale sie nie udzielam. Mam do was pytanie bo zaczynam sie denerwowac od jakis dwoch tygodni ciagle chce mi sie pic najgorzej jest w nocy bo budze sie co godz, dwie i musze sie napic bo mam susze w buzi w dzień tez sporo pije ale wydaje mi sie ze nie przekrocze 3 litrow do tego mam mega wielka ochote na słodycze :/ no i tyje ciagle na piątek mam przewidywany termin porodu. Mieszkam w uk , polozna z badania moczu nie stwierdzila nic niepokojącego :/powiedziała ze cukrzycy nie ma.
Ja też tak mam strasznie mi się pić chce na noc biorę butelkę wody zwykłej żeby uniknąć zgagi. I też więcej słodkiego jem. Także nie przejmuj się jak dla mnie to jest ok. [emoji4][emoji4]i też mam końcówkę 36i3 dzisiaj.

Odstawiaja mi te leki na cisnienie bo znow po nich za bardzo mi spada i dlatego caly dzien przespalam.
Co do cukrzycy powiem tak zjadłam pączka zagryzłam go prince polo i dopchnelam snikersem cukier w normie po kolacji jeszcze lepszy
Walic cukrzyce jutro tez sie napakuje słodkiego.
O 18 zaczol mi odchodzic ten czop
Chyba to tzn tak myślę bardzo gęsty długi na jakies 6/7 cm i szeroki ale bez krwi itp potem jeszcze kawałek wyszedl ale poza tym cisza brzuch boli ale bez szalu

reklama
Internista ciążowe go ci nie wypisze płatnego 100%
Ja specjalnie szukałam jakiegoś gina na cito jak wizytę odwołali i nie miał mnie kto przyjąć dla samego l4
Owszem internista wypisze l4 100% płatne. Wiem bo korzystałam z tego. Wystarczy, że wpisze na L4 literę B w odpowiednim miejscu. Jeżeli Tobie nie chciał wypisać, to znaczy że jest niedouczonym burakiem.
@Mama Zuzi i Antosia, długi był ten spacer? Kurcze też bym już chętnie wyszła, a nie wiem na jak długo mogę sobie pozwolić [emoji85]
Byliśmy około 30 min, wyszłam po dzieci jak wracały ze szkoły.
Jeszcze nie ma wszystkiego ;)

Pięknie urządzony pokoik dla maluszka. Miodzio
[emoji173][emoji173][emoji173]

Czas iść spać, bo aż się boję co mnie czeka dzisiejszej nocy.
Przed zaśnięciem zjadł z 3 cycków, mimo iż mam tylko dwa [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]
Zamówiłam sobie muszle laktacyjne, bo w zwykłych wkladkach strasznie bolą brodawki...oooo masakra.. Mam nadzieję, że te muszle pomogą.

Dobrej nocy kobietki
Przyjemnych porodów dzisiejszej nocy [emoji4]

Do góry