Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Też się tego obawiam [emoji21] może w nocy coś ruszy [emoji847]Może się zacznie i już będzie za Tobą i tego Ci życzę .. Chociaż jak mąż jest w domu to jak na złość może nie pójść.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się tego obawiam [emoji21] może w nocy coś ruszy [emoji847]Może się zacznie i już będzie za Tobą i tego Ci życzę .. Chociaż jak mąż jest w domu to jak na złość może nie pójść.
Ja też tak mam strasznie mi się pić chce na noc biorę butelkę wody zwykłej żeby uniknąć zgagi. I też więcej słodkiego jem. Także nie przejmuj się jak dla mnie to jest ok. [emoji4][emoji4]i też mam końcówkę 36i3 dzisiaj.Czesc dziewczyny poczytuje was ale sie nie udzielam. Mam do was pytanie bo zaczynam sie denerwowac od jakis dwoch tygodni ciagle chce mi sie pic najgorzej jest w nocy bo budze sie co godz, dwie i musze sie napic bo mam susze w buzi w dzień tez sporo pije ale wydaje mi sie ze nie przekrocze 3 litrow do tego mam mega wielka ochote na słodycze :/ no i tyje ciagle na piątek mam przewidywany termin porodu. Mieszkam w uk , polozna z badania moczu nie stwierdzila nic niepokojącego :/powiedziała ze cukrzycy nie ma.
Nie jestem sama [emoji38]U mnie taki sam termin.a krocze tak boli , że ledwo mogę chodzić...
Pięknie [emoji7] mam ten sam przewijak ale ze złotymi gwiazdkami. A powiedz mi te gwiazdki na suficie to skąd masz? One są fluorescencyjne?
Owszem internista wypisze l4 100% płatne. Wiem bo korzystałam z tego. Wystarczy, że wpisze na L4 literę B w odpowiednim miejscu. Jeżeli Tobie nie chciał wypisać, to znaczy że jest niedouczonym burakiem.Internista ciążowe go ci nie wypisze płatnego 100%
Ja specjalnie szukałam jakiegoś gina na cito jak wizytę odwołali i nie miał mnie kto przyjąć dla samego l4
Byliśmy około 30 min, wyszłam po dzieci jak wracały ze szkoły.@Mama Zuzi i Antosia, długi był ten spacer? Kurcze też bym już chętnie wyszła, a nie wiem na jak długo mogę sobie pozwolić [emoji85]
Pięknie urządzony pokoik dla maluszka. Miodzio