reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Czesc dziewczyny ;) poczytuje was ale sie nie udzielam. Mam do was pytanie bo zaczynam sie denerwowac od jakis dwoch tygodni ciagle chce mi sie pic najgorzej jest w nocy bo budze sie co godz, dwie i musze sie napic bo mam susze w buzi w dzień tez sporo pije ale wydaje mi sie ze nie przekrocze 3 litrow do tego mam mega wielka ochote na słodycze :/ no i tyje ciagle na piątek mam przewidywany termin porodu. Mieszkam w uk , polozna z badania moczu nie stwierdzila nic niepokojącego :/powiedziała ze cukrzycy nie ma.
Ja też tak mam strasznie mi się pić chce na noc biorę butelkę wody zwykłej żeby uniknąć zgagi. I też więcej słodkiego jem. Także nie przejmuj się jak dla mnie to jest ok. [emoji4][emoji4]i też mam końcówkę 36i3 dzisiaj.

Odstawiaja mi te leki na cisnienie bo znow po nich za bardzo mi spada i dlatego caly dzien przespalam.
Co do cukrzycy powiem tak zjadłam pączka zagryzłam go prince polo i dopchnelam snikersem cukier w normie po kolacji jeszcze lepszy
Walic cukrzyce jutro tez sie napakuje słodkiego.
O 18 zaczol mi odchodzic ten czop
Chyba to tzn tak myślę bardzo gęsty długi na jakies 6/7 cm i szeroki ale bez krwi itp potem jeszcze kawałek wyszedl ale poza tym cisza brzuch boli ale bez szalu

reklama
Internista ciążowe go ci nie wypisze płatnego 100%
Ja specjalnie szukałam jakiegoś gina na cito jak wizytę odwołali i nie miał mnie kto przyjąć dla samego l4
Owszem internista wypisze l4 100% płatne. Wiem bo korzystałam z tego. Wystarczy, że wpisze na L4 literę B w odpowiednim miejscu. Jeżeli Tobie nie chciał wypisać, to znaczy że jest niedouczonym burakiem.
@Mama Zuzi i Antosia, długi był ten spacer? Kurcze też bym już chętnie wyszła, a nie wiem na jak długo mogę sobie pozwolić [emoji85]
Byliśmy około 30 min, wyszłam po dzieci jak wracały ze szkoły.
Jeszcze nie ma wszystkiego ;)

Pięknie urządzony pokoik dla maluszka. Miodzio
[emoji173][emoji173][emoji173]

Czas iść spać, bo aż się boję co mnie czeka dzisiejszej nocy.
Przed zaśnięciem zjadł z 3 cycków, mimo iż mam tylko dwa [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]
Zamówiłam sobie muszle laktacyjne, bo w zwykłych wkladkach strasznie bolą brodawki...oooo masakra.. Mam nadzieję, że te muszle pomogą.

Dobrej nocy kobietki
Przyjemnych porodów dzisiejszej nocy [emoji4]

Do góry