Balonsbalons
Fanka BB :)
Gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje super że tak szybko poszloJestem dziewczyny Liliana urodziła się o 2 w nocy mierzy 52cm waży 3020 i dostała 10 pkt . Jest wspaniała [emoji7] dostała już cyca jak razem sobie leżałyśmy i pięknie ssała. Ja już Po prysznicu i chyba się prześpię jak dam radę . Położne zachwycone moim porodem resztę wam jutro opowiem [emoji28] wstawiam jeszcze zdjęcie na prywatny .[emoji7]
Ze nie jestem w stanie wykarmic malego sama.
Ja tak tylko na szybko, doczytywac będę innym razem. O 17:20 na świat przyszła Emilka, 3360g i 53 cm. Skurcze zaczęły się o 21 Caly czas mialam skurcze krzyżowe. Poród SN, bez znieczulenia. Trochę pękłam i mnie nacieli ale nawet nie wiem ile mam szwów. Emilka ma płyn w płucach, dostałam ją tylko na minutkę i zabrali ją na patologie noworodka i ciężko mi z tym że nie mam jej przy sobie, nie przystawialam jej do piersi itp ale wiem że musi być teraz pod opieką. Jutro mąż ma przywieźć laktator i mam zacząć działać. Idę teraz odespać bo całą noc nie spałam.
Jestem dziewczyny Liliana urodziła się o 2 w nocy mierzy 52cm waży 3020 i dostała 10 pkt . Jest wspaniała [emoji7] dostała już cyca jak razem sobie leżałyśmy i pięknie ssała. Ja już Po prysznicu i chyba się prześpię jak dam radę . Położne zachwycone moim porodem resztę wam jutro opowiem [emoji28] wstawiam jeszcze zdjęcie na prywatny .[emoji7]
Jestem dziewczyny Liliana urodziła się o 2 w nocy mierzy 52cm waży 3020 i dostała 10 pkt . Jest wspaniała [emoji7] dostała już cyca jak razem sobie leżałyśmy i pięknie ssała. Ja już Po prysznicu i chyba się prześpię jak dam radę . Położne zachwycone moim porodem resztę wam jutro opowiem [emoji28] wstawiam jeszcze zdjęcie na prywatny .[emoji7]
Cała noc bez snu. Dałam małemu smoka, bo non stop na cycku. Ciągle by doil. Beka, ulewa, pierdzi. Pierwsza kupka zaliczona.
@Dita_333 zgadzam się z Tobą. Nie ma gorszych czy lepszych mam pod względem rodzaju karmienia czy przebytych porodów. Wszystkie jesteśmy wspaniałe i koniec kropka
GratulujęJestem dziewczyny Liliana urodziła się o 2 w nocy mierzy 52cm waży 3020 i dostała 10 pkt . Jest wspaniała [emoji7] dostała już cyca jak razem sobie leżałyśmy i pięknie ssała. Ja już Po prysznicu i chyba się prześpię jak dam radę . Położne zachwycone moim porodem resztę wam jutro opowiem [emoji28] wstawiam jeszcze zdjęcie na prywatny .[emoji7]
Ogólnie czuję się dobrze, tylko nie wyspana i cycki mnie bolą bo mi je strasznie wymiętosił [emoji4]Haha jak beka i ma gazy czyli wszystko funkcjonuje jak najlepiej [emoji23][emoji16][emoji106] a ty jak sie czujesz?
Trzymam kciuki żeby tym razem Cię przyjęli.Gratulacje! ja dzis znowu jade na ip podejscie nr 3... Juz mi niedobrze na sama mysl