Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Ginekolog był, pomacał brzuch jest ok. Ciekawe jak z zółtaczką u Tomka, bo wydaje mi się lekko żółty. Zapytam na drugim obchodzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje i dużo zdrówka dla Was!!!Jestem dziewczyny Liliana urodziła się o 2 w nocy mierzy 52cm waży 3020 i dostała 10 pkt . Jest wspaniała [emoji7] dostała już cyca jak razem sobie leżałyśmy i pięknie ssała. Ja już Po prysznicu i chyba się prześpię jak dam radę . Położne zachwycone moim porodem resztę wam jutro opowiem [emoji28] wstawiam jeszcze zdjęcie na prywatny .[emoji7]
Gratulacje :-) Witamy Liliankę na świecie :-*Jestem dziewczyny Liliana urodziła się o 2 w nocy mierzy 52cm waży 3020 i dostała 10 pkt . Jest wspaniała [emoji7] dostała już cyca jak razem sobie leżałyśmy i pięknie ssała. Ja już Po prysznicu i chyba się prześpię jak dam radę . Położne zachwycone moim porodem resztę wam jutro opowiem [emoji28] wstawiam jeszcze zdjęcie na prywatny .[emoji7]
Hehe też byłam głodna w szpitaluTen mój synuś całą noc miętolił cycochy a teraz nie przejawia chęci. Ulewa jakimś płynem, chyba jeszcze się oczyszcza.
Czekam z utęsknieniem na śniadanie, jestem głodna jak wilk. Mąż dopiero po południu przyjedzie z wałówką [emoji6]