reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

@Mama Zuzi i Antosia czy przypadkiem coś u Ciebie nie ruszyło? [emoji57]
Kurcze a ja jakoś perfidnie dziś na czuję te bóle miesiaczkowe do tego fale goraca... Wieczorem też trochę męczyło, ale myślę że do niedzieli to muszę wytrzymać a teraz to już sama nie wiem czy to się coś grubszego nie kroi

I jeszcze pytanie mam, czy Wasi Panowie biorą że szpitala zwolnienie na opiekę nad Wami po porodzie?
My nie braliśmy, ale tylko dlatego, ze moj ma umowe do lutego i nie chcielismy, zeby to L4 jakos wplynelo na pozniejsze przedluzenie a ja juz w miare smigam, wiec ojcowski nam wystarczy.

reklama
@Dzidzi bobo ja mam to samo [emoji17] na szczęście nie codziennie, ale aż boli, szczególnie ręce, na stopach nie.

Najdziwniejsze, że jak mi tak ręce puchną to mi cukier skacze a jem to co zawsze [emoji848]

@Góraleczka89 to wszystko zależy co u mojego w pracy powiedzą. Weźmie albo zwolnienie albo ojcowski urlop
W pracy nie będzie miał problemu. Bardziej chodzi nam że jeżeli jest tak możliwość to warto skorzystać,[emoji6] ojcowski urlop trzymamy na mój powrót do pracy żeby tatuś mógł trochę z brzdącem posiedzieć [emoji4]

Cześć, a orientujecie się może czy w razie czego wykonują w Waszych szpitalach planowane cesarki w sobotę? Właśnie najbardziej się boję, że mnie odeślą z powodu przepełnienia, a mam się zgłosić do szpitala dopiero w czwartek... cc niby w piątek. Ja odeślą, to po świętach jestem na terminie :eek:

Ja mam planowe 12 i tego dnia szpitale pracują normalnie jakby coś :)

Ja tak na szybko:) o 10 30 urodziły się Dori 3200 i 53 cm oraz Kaja 2500 i 50 cm. Mała dostała 10 pkt a Kluska 9 bo kolorku tak szybko nie złapała. Na razie się grzeją czekają na ocenę lekarska i może nam przywiozą niedługo. Ja leżę i nie czuje nóg ale już dostałam przeciwbole wiec mam nadzieje ze nie będzie bardzo źle:)

Ja tak na szybko:) o 10 30 urodziły się Dori 3200 i 53 cm oraz Kaja 2500 i 50 cm. Mała dostała 10 pkt a Kluska 9 bo kolorku tak szybko nie złapała. Na razie się grzeją czekają na ocenę lekarska i może nam przywiozą niedługo. Ja leżę i nie czuje nóg ale już dostałam przeciwbole wiec mam nadzieje ze nie będzie bardzo źle:)
Kochana, wielkie gratulacje![emoji16][emoji9] jak na bliźniaki to cudowne wyniki! Czekamy na relacje później i fotki koniecznie![emoji16][emoji173]

Gratulacje :)

reklama
Gratuluję córeczek [emoji847] Wow to ponad metr i prawie 6 kilo szczęścia [emoji173]️

Do góry