Tyna_88
Fanka BB :)
Mam w sumie tak jak Ty. Przyjdę do szpitala jak mój lekarz będzie zaczynał dyżur 24godzinny. Przyjmie mnie, zrobią badania, a następnego dnia rano przed końcem dyżuru (kończy o 8.00) mnie potnie. Więc mój tak sobie to wyobraża. Może Twój podobnie Powodzenia@Kelyana trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wieści od Ciebie.
Która to jeszcze miała być dziś z nami?
Najbardziej dobija mnie to że bez sensu muszę tu dziś siedzieć i nie wyjdę pewnie do weekendu do mojej Niuni. Chociaż położna powiedziała mi że mój doktor ma dziś dyżur cały dzień więc może później.... Póki co pozwolil mi zjeść. No i w sumie nie wiem jak on sobie to wyobraża skoro on rano kończy dyżur a obiecał mi że to on mnie będzie ciąl....
@Mama Zuzi i Antosia czy przypadkiem coś u Ciebie nie ruszyło? [emoji57]
Kurcze a ja jakoś perfidnie dziś na czuję te bóle miesiaczkowe do tego fale goraca... Wieczorem też trochę męczyło, ale myślę że do niedzieli to muszę wytrzymać a teraz to już sama nie wiem czy to się coś grubszego nie kroi
I jeszcze pytanie mam, czy Wasi Panowie biorą że szpitala zwolnienie na opiekę nad Wami po porodzie?
Mój też weźmie na mnie opiekę. W szpitalu powiedzieli mi, że może wziąć w przypadku cc albo ciężkiego porodu sn.Mój mąż będzie brał od mojego gina opiekę na mnie ale nie wiem czy to nie dotyczy tylko cesarki?!
@Kelyana daj później znać