My nie braliśmy, ale tylko dlatego, ze moj ma umowe do lutego i nie chcielismy, zeby to L4 jakos wplynelo na pozniejsze przedluzenie a ja juz w miare smigam, wiec ojcowski nam wystarczy.@Mama Zuzi i Antosia czy przypadkiem coś u Ciebie nie ruszyło? [emoji57]
Kurcze a ja jakoś perfidnie dziś na czuję te bóle miesiaczkowe do tego fale goraca... Wieczorem też trochę męczyło, ale myślę że do niedzieli to muszę wytrzymać a teraz to już sama nie wiem czy to się coś grubszego nie kroi
I jeszcze pytanie mam, czy Wasi Panowie biorą że szpitala zwolnienie na opiekę nad Wami po porodzie?
reklama
MatkaPolka85
Fanka BB :)
Z tego co wiem to jest 80%No mój się właśnie wczoraj pochwalił, że weźmie sobie te dwa tyg. opieki, że nawet w kadrach zlecają itd. tylko nie zagłębiałam się w temat i nie wiem czy rzeczywiście nie jest 80%, a on pewno nieświadomy
Góraleczka89
W pracy nie będzie miał problemu. Bardziej chodzi nam że jeżeli jest tak możliwość to warto skorzystać,[emoji6] ojcowski urlop trzymamy na mój powrót do pracy żeby tatuś mógł trochę z brzdącem posiedzieć [emoji4]@Dzidzi bobo ja mam to samo [emoji17] na szczęście nie codziennie, ale aż boli, szczególnie ręce, na stopach nie.
Najdziwniejsze, że jak mi tak ręce puchną to mi cukier skacze a jem to co zawsze [emoji848]
@Góraleczka89 to wszystko zależy co u mojego w pracy powiedzą. Weźmie albo zwolnienie albo ojcowski urlop
MangoWawa
Cześć, a orientujecie się może czy w razie czego wykonują w Waszych szpitalach planowane cesarki w sobotę? Właśnie najbardziej się boję, że mnie odeślą z powodu przepełnienia, a mam się zgłosić do szpitala dopiero w czwartek... cc niby w piątek. Ja odeślą, to po świętach jestem na terminie
Ja mam planowe 12 i tego dnia szpitale pracują normalnie jakby coś
Ewelina1406
O 17 mam wizytęHmmm.... to może skonsultuj to ze swoim lekarzem????
Kacprysiowo
Moderatorka
Ewelina a na kiedy Ty masz termin, na ktorego grudnia?
Kelyana
Ja tak na szybko o 10 30 urodziły się Dori 3200 i 53 cm oraz Kaja 2500 i 50 cm. Mała dostała 10 pkt a Kluska 9 bo kolorku tak szybko nie złapała. Na razie się grzeją czekają na ocenę lekarska i może nam przywiozą niedługo. Ja leżę i nie czuje nóg ale już dostałam przeciwbole wiec mam nadzieje ze nie będzie bardzo źle
Kochana, wielkie gratulacje![emoji16][emoji9] jak na bliźniaki to cudowne wyniki! Czekamy na relacje później i fotki koniecznie![emoji16][emoji173]Ja tak na szybko o 10 30 urodziły się Dori 3200 i 53 cm oraz Kaja 2500 i 50 cm. Mała dostała 10 pkt a Kluska 9 bo kolorku tak szybko nie złapała. Na razie się grzeją czekają na ocenę lekarska i może nam przywiozą niedługo. Ja leżę i nie czuje nóg ale już dostałam przeciwbole wiec mam nadzieje ze nie będzie bardzo źle
GratulacjeJa tak na szybko o 10 30 urodziły się Dori 3200 i 53 cm oraz Kaja 2500 i 50 cm. Mała dostała 10 pkt a Kluska 9 bo kolorku tak szybko nie złapała. Na razie się grzeją czekają na ocenę lekarska i może nam przywiozą niedługo. Ja leżę i nie czuje nóg ale już dostałam przeciwbole wiec mam nadzieje ze nie będzie bardzo źle
reklama
Góraleczka89
Gratuluję córeczek [emoji847] Wow to ponad metr i prawie 6 kilo szczęścia [emoji173]️Ja tak na szybko o 10 30 urodziły się Dori 3200 i 53 cm oraz Kaja 2500 i 50 cm. Mała dostała 10 pkt a Kluska 9 bo kolorku tak szybko nie złapała. Na razie się grzeją czekają na ocenę lekarska i może nam przywiozą niedługo. Ja leżę i nie czuje nóg ale już dostałam przeciwbole wiec mam nadzieje ze nie będzie bardzo źle