reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Edyto, możesz mi zmienić wiek na pierwszej stronce :D Już od dzisiaj 22lata :D
Maju, w segregatorze Mamyginekolog jest informacja, żeby tych ruchów było 10 na godzinę. Może z racji tego, że Twój Młodzieniec i tak rusza się niewiele to zalecili Ci, żebyś liczyła czy w ogóle coś tam jakoś go czuć? No i współczuję tego stresu, bo sama zawsze się stresuje jak Mała się od rana nie rusza...

Miłego Dnia Wam wszystkim życzę i żeby przebiegał bez zmartwień! :)
Ja sobie dzisiaj zamówiłam 1,6kg torta na 6osób w domu, więc będzie urodzinowe obżarstwo hahah :D Tort o smaku Milki!

Maju, w segregatorze Mamyginekolog jest informacja, żeby tych ruchów było 10 na godzinę. Może z racji tego, że Twój Młodzieniec i tak rusza się niewiele to zalecili Ci, żebyś liczyła czy w ogóle coś tam jakoś go czuć? No i współczuję tego stresu, bo sama zawsze się stresuje jak Mała się od rana nie rusza...

Ja sobie dzisiaj zamówiłam 1,6kg torta na 6osób w domu, więc będzie urodzinowe obżarstwo hahah :D Tort o smaku Milki!
Wszystkiego najlepszego! [emoji4]

@Dita_333 jeśli możesz to mi też zmień wiek, mam 25 lat od maja. Zapomniałam chyba napisać jak miałam urodziny albo nie chciałam być starsza [emoji23] jestem pod numerem 13 [emoji4]

@majacyr dziękuję za odpowiedź [emoji16]
@Dita_333 mi pomagała przed ciążą i na początku jak jeszcze nie wiedziałam, że w niej jestem. Zawsze wszystko zależy od organizmu [emoji4] na początku w to nie wierzyłam, ale sprawdziłam i pomaga [emoji4]

Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji512]

Zmienię [emoji5]
I wszystkiego najlepszego!!! Sto lat!!!
Bezbolesnego porodu[emoji16][emoji512][emoji513]
A torta to bym zjadła [emoji85]

Wszystkiego najlepszego! [emoji4]

@Dita_333 jeśli możesz to mi też zmień wiek, mam 25 lat od maja. Zapomniałam chyba napisać jak miałam urodziny albo nie chciałam być starsza [emoji23] jestem pod numerem 13 [emoji4]

Spóźnione życzenia [emoji513][emoji512] sto lat [emoji5][emoji16] byczek czy bliźnięta?

@majacyr dziękuję za odpowiedź [emoji16]
@Dita_333 mi pomagała przed ciążą i na początku jak jeszcze nie wiedziałam, że w niej jestem. Zawsze wszystko zależy od organizmu [emoji4] na początku w to nie wierzyłam, ale sprawdziłam i pomaga [emoji4]

Na pewno pomaga [emoji106]
Chodziło mi, że ta lewoskrętna nie jest lepsza, tylko prawoskrętna, a właściwie ta zwykła [emoji28] czytałaś artykuł? Witamina c to witamina c[emoji106][emoji5]
A ta lewoskrętna to chyba chwyt marketingowy nazewnictwa [emoji28][emoji85][emoji16]

Zmienię [emoji5]
I wszystkiego najlepszego!!! Sto lat!!!
Bezbolesnego porodu[emoji16][emoji512][emoji513]
A torta to bym zjadła [emoji85]

Spóźnione życzenia [emoji513][emoji512] sto lat [emoji5][emoji16] byczek czy bliźnięta?

Na pewno pomaga [emoji106]
Chodziło mi, że ta lewoskrętna nie jest lepsza, tylko prawoskrętna, a właściwie ta zwykła [emoji28] czytałaś artykuł? Witamina c to witamina c[emoji106][emoji5]
A ta lewoskrętna to chyba chwyt marketingowy nazewnictwa [emoji28][emoji85][emoji16]
Dziękuję [emoji4] byk [emoji750]

reklama
Do góry