reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Edyto, możesz mi zmienić wiek na pierwszej stronce :D Już od dzisiaj 22lata :D
Maju, w segregatorze Mamyginekolog jest informacja, żeby tych ruchów było 10 na godzinę. Może z racji tego, że Twój Młodzieniec i tak rusza się niewiele to zalecili Ci, żebyś liczyła czy w ogóle coś tam jakoś go czuć? No i współczuję tego stresu, bo sama zawsze się stresuje jak Mała się od rana nie rusza...

Miłego Dnia Wam wszystkim życzę i żeby przebiegał bez zmartwień! :)
Ja sobie dzisiaj zamówiłam 1,6kg torta na 6osób w domu, więc będzie urodzinowe obżarstwo hahah :D Tort o smaku Milki!

Maju, w segregatorze Mamyginekolog jest informacja, żeby tych ruchów było 10 na godzinę. Może z racji tego, że Twój Młodzieniec i tak rusza się niewiele to zalecili Ci, żebyś liczyła czy w ogóle coś tam jakoś go czuć? No i współczuję tego stresu, bo sama zawsze się stresuje jak Mała się od rana nie rusza...

Ja sobie dzisiaj zamówiłam 1,6kg torta na 6osób w domu, więc będzie urodzinowe obżarstwo hahah :D Tort o smaku Milki!
Wszystkiego najlepszego! [emoji4]

@Dita_333 jeśli możesz to mi też zmień wiek, mam 25 lat od maja. Zapomniałam chyba napisać jak miałam urodziny albo nie chciałam być starsza [emoji23] jestem pod numerem 13 [emoji4]

@majacyr dziękuję za odpowiedź [emoji16]
@Dita_333 mi pomagała przed ciążą i na początku jak jeszcze nie wiedziałam, że w niej jestem. Zawsze wszystko zależy od organizmu [emoji4] na początku w to nie wierzyłam, ale sprawdziłam i pomaga [emoji4]

Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!!! [emoji4][emoji4][emoji4][emoji512]

Zmienię [emoji5]
I wszystkiego najlepszego!!! Sto lat!!!
Bezbolesnego porodu[emoji16][emoji512][emoji513]
A torta to bym zjadła [emoji85]

Wszystkiego najlepszego! [emoji4]

@Dita_333 jeśli możesz to mi też zmień wiek, mam 25 lat od maja. Zapomniałam chyba napisać jak miałam urodziny albo nie chciałam być starsza [emoji23] jestem pod numerem 13 [emoji4]

Spóźnione życzenia [emoji513][emoji512] sto lat [emoji5][emoji16] byczek czy bliźnięta?

@majacyr dziękuję za odpowiedź [emoji16]
@Dita_333 mi pomagała przed ciążą i na początku jak jeszcze nie wiedziałam, że w niej jestem. Zawsze wszystko zależy od organizmu [emoji4] na początku w to nie wierzyłam, ale sprawdziłam i pomaga [emoji4]

Na pewno pomaga [emoji106]
Chodziło mi, że ta lewoskrętna nie jest lepsza, tylko prawoskrętna, a właściwie ta zwykła [emoji28] czytałaś artykuł? Witamina c to witamina c[emoji106][emoji5]
A ta lewoskrętna to chyba chwyt marketingowy nazewnictwa [emoji28][emoji85][emoji16]

Zmienię [emoji5]
I wszystkiego najlepszego!!! Sto lat!!!
Bezbolesnego porodu[emoji16][emoji512][emoji513]
A torta to bym zjadła [emoji85]

Spóźnione życzenia [emoji513][emoji512] sto lat [emoji5][emoji16] byczek czy bliźnięta?

Na pewno pomaga [emoji106]
Chodziło mi, że ta lewoskrętna nie jest lepsza, tylko prawoskrętna, a właściwie ta zwykła [emoji28] czytałaś artykuł? Witamina c to witamina c[emoji106][emoji5]
A ta lewoskrętna to chyba chwyt marketingowy nazewnictwa [emoji28][emoji85][emoji16]
Dziękuję [emoji4] byk [emoji750]

reklama
Do góry