reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Cześć dziewczyny [emoji4] U mnie też dzisiaj kiepska noc. Od wczorajszego wieczora boli mnie brzuch w prawym dole biodrowym, teraz jest już tak do wytrzymania, ale nadal czuję kłucie. Mąż rano chciał zostać ze mną ale wysłałam go do pracy. W dodatku mam niewielką biegunkę. Jutro niestety mam obronę i dzisiaj chciałam się jeszcze pouczyć ale ciężko się skupić na czymkolwiek. Mała się rusza, więc nie panikuje, jutro mam wizytę u lekarza bo dzwonił, że w cytologii wyszedł jakiś stan zapalny i chce mi pobrać wymaz więc też nie chce jechać z byle bólem na IP.

reklama
@Weronika00 wszystkiego najlepszego [emoji322][emoji512][emoji320] sto lat!!!
Oj torcik brzmi pysznie [emoji39]

Gin mi dał taką kartę ruchów i ona dla wszystkich chyba taka sama i tam, żeby było 10 ruchów ogólnie.
Może uda mi się zrobić foty.
1538644599120.jpg
1538644626738.jpg

Załączniki

• 1538644599120.jpg
    1538644599120.jpg
    796,6 KB · Wyświetleń: 1 042
  • 1538644626738.jpg
    1538644626738.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 1 041
Edyto, możesz mi zmienić wiek na pierwszej stronce :D Już od dzisiaj 22lata :D
Maju, w segregatorze Mamyginekolog jest informacja, żeby tych ruchów było 10 na godzinę. Może z racji tego, że Twój Młodzieniec i tak rusza się niewiele to zalecili Ci, żebyś liczyła czy w ogóle coś tam jakoś go czuć? No i współczuję tego stresu, bo sama zawsze się stresuje jak Mała się od rana nie rusza...

Miłego Dnia Wam wszystkim życzę i żeby przebiegał bez zmartwień! :)
Ja sobie dzisiaj zamówiłam 1,6kg torta na 6osób w domu, więc będzie urodzinowe obżarstwo hahah :D Tort o smaku Milki!
Uuu ja też dziś mam urodzinki, kończę 20 lat!
Najlepszego @Weronika00 [emoji16][emoji4]

@Dita tak szczerze to jak jest napisane lewoskrętna to jest 2x droższa niż normalnie.
A de facto to ja tam różnicy nie widzę.
Tutaj fragment :"
Stąd nie istnieje coś takiego jak lewoskrętna, czy też prawoskrętna witamina C, a całe zamieszanie wokół witaminy dotyczy pomieszania pojęć skręcalności optycznej i izometrii przestrzennej. Z punktu widzenia chemii wszystko jest jasne, a cały mit witaminy lewoskrętnej został wymyślony na gruncie niewiedzy i potrzeb marketingu. Każda witamina C działa dokładnie tak samo i nie ma “żadnej” lepszej witaminy."

Odsyłam do artykułu
Link do: Witamina C „lewoskrętna” - fakty i mity - Poradnik Apteki Gemini

Och, o to mi właśnie chodziło [emoji106]ze witamina c to witamina c, a reszta to chwyt marketingowy [emoji106]

Cześć dziewczyny [emoji4] U mnie też dzisiaj kiepska noc. Od wczorajszego wieczora boli mnie brzuch w prawym dole biodrowym, teraz jest już tak do wytrzymania, ale nadal czuję kłucie. Mąż rano chciał zostać ze mną ale wysłałam go do pracy. W dodatku mam niewielką biegunkę. Jutro niestety mam obronę i dzisiaj chciałam się jeszcze pouczyć ale ciężko się skupić na czymkolwiek. Mała się rusza, więc nie panikuje, jutro mam wizytę u lekarza bo dzwonił, że w cytologii wyszedł jakiś stan zapalny i chce mi pobrać wymaz więc też nie chce jechać z byle bólem na IP.

Coś ostatnio sporo nas z tymi biegunkami... współczuję[emoji53] mi na szczęście już przeszło, od wtorku spokój [emoji5]Tobie tez przejdzie [emoji106]
Kciuki za obronę!!!!!![emoji1307]

@Weronika00 Wszystkiego najlepszego! W takim razie dzisiaj jesteśmy dwie co świętują urodziny :)
Mama z rana wpadła z tortem, pojadłam a teraz Mały skacze po słodkim jak szalony :D
A tort z jakiej okazji?? [emoji848]

Uuu ja też dziś mam urodzinki, kończę 20 lat!
Najlepszego @Weronika00 [emoji16][emoji4]

To wszystkiego naj, naj!!![emoji512] spełnienia marzeń i bezbolesnego porodu [emoji5][emoji106][emoji513]

reklama
Do góry