Cześć dziewczyny [emoji4] U mnie też dzisiaj kiepska noc. Od wczorajszego wieczora boli mnie brzuch w prawym dole biodrowym, teraz jest już tak do wytrzymania, ale nadal czuję kłucie. Mąż rano chciał zostać ze mną ale wysłałam go do pracy. W dodatku mam niewielką biegunkę. Jutro niestety mam obronę i dzisiaj chciałam się jeszcze pouczyć ale ciężko się skupić na czymkolwiek. Mała się rusza, więc nie panikuje, jutro mam wizytę u lekarza bo dzwonił, że w cytologii wyszedł jakiś stan zapalny i chce mi pobrać wymaz więc też nie chce jechać z byle bólem na IP.
reklama
majacyr
Fanka BB :)
@Weronika00 wszystkiego najlepszego [emoji322][emoji512][emoji320] sto lat!!!
Oj torcik brzmi pysznie [emoji39]
Gin mi dał taką kartę ruchów i ona dla wszystkich chyba taka sama i tam, żeby było 10 ruchów ogólnie.
Może uda mi się zrobić foty.
Oj torcik brzmi pysznie [emoji39]
Gin mi dał taką kartę ruchów i ona dla wszystkich chyba taka sama i tam, żeby było 10 ruchów ogólnie.
Może uda mi się zrobić foty.
Załączniki
Pauliska757
@Weronika00 Wszystkiego najlepszego! W takim razie dzisiaj jesteśmy dwie co świętują urodziny
Mama z rana wpadła z tortem, pojadłam a teraz Mały skacze po słodkim jak szalony
Mama z rana wpadła z tortem, pojadłam a teraz Mały skacze po słodkim jak szalony
Koziunia
Zaangażowana w BB
Uuu ja też dziś mam urodzinki, kończę 20 lat!Edyto, możesz mi zmienić wiek na pierwszej stronce Już od dzisiaj 22lata
Maju, w segregatorze Mamyginekolog jest informacja, żeby tych ruchów było 10 na godzinę. Może z racji tego, że Twój Młodzieniec i tak rusza się niewiele to zalecili Ci, żebyś liczyła czy w ogóle coś tam jakoś go czuć? No i współczuję tego stresu, bo sama zawsze się stresuje jak Mała się od rana nie rusza...
Miłego Dnia Wam wszystkim życzę i żeby przebiegał bez zmartwień!
Ja sobie dzisiaj zamówiłam 1,6kg torta na 6osób w domu, więc będzie urodzinowe obżarstwo hahah Tort o smaku Milki!
Najlepszego @Weronika00 [emoji16][emoji4]
@Dita tak szczerze to jak jest napisane lewoskrętna to jest 2x droższa niż normalnie.
A de facto to ja tam różnicy nie widzę.
Tutaj fragment :"
Stąd nie istnieje coś takiego jak lewoskrętna, czy też prawoskrętna witamina C, a całe zamieszanie wokół witaminy dotyczy pomieszania pojęć skręcalności optycznej i izometrii przestrzennej. Z punktu widzenia chemii wszystko jest jasne, a cały mit witaminy lewoskrętnej został wymyślony na gruncie niewiedzy i potrzeb marketingu. Każda witamina C działa dokładnie tak samo i nie ma “żadnej” lepszej witaminy."
Odsyłam do artykułu
Link do: Witamina C „lewoskrętna” - fakty i mity - Poradnik Apteki Gemini
Och, o to mi właśnie chodziło [emoji106]ze witamina c to witamina c, a reszta to chwyt marketingowy [emoji106]
Cześć dziewczyny [emoji4] U mnie też dzisiaj kiepska noc. Od wczorajszego wieczora boli mnie brzuch w prawym dole biodrowym, teraz jest już tak do wytrzymania, ale nadal czuję kłucie. Mąż rano chciał zostać ze mną ale wysłałam go do pracy. W dodatku mam niewielką biegunkę. Jutro niestety mam obronę i dzisiaj chciałam się jeszcze pouczyć ale ciężko się skupić na czymkolwiek. Mała się rusza, więc nie panikuje, jutro mam wizytę u lekarza bo dzwonił, że w cytologii wyszedł jakiś stan zapalny i chce mi pobrać wymaz więc też nie chce jechać z byle bólem na IP.
Coś ostatnio sporo nas z tymi biegunkami... współczuję[emoji53] mi na szczęście już przeszło, od wtorku spokój [emoji5]Tobie tez przejdzie [emoji106]
Kciuki za obronę!!!!!![emoji1307]
A tort z jakiej okazji?? [emoji848]@Weronika00 Wszystkiego najlepszego! W takim razie dzisiaj jesteśmy dwie co świętują urodziny
Uuu ja też dziś mam urodzinki, kończę 20 lat!
To wszystkiego naj, naj!!![emoji512] spełnienia marzeń i bezbolesnego porodu [emoji5][emoji106][emoji513]
@Pauliska757 , @Koziunia dla Was również wszystkiego co najleosze! [emoji4]
Igorowelove
Moderatorka
Wow, pierwsze słyszę. Spróbuję napewnoTak do picia, 10 minut parzysz po przykrciem, odcedzasz majeranek i pijesz sam napar. Ja nie pamiętam kiedy miałam kaszel, ale u syna od zerówki tylko tak lecze kaszel[emoji4] skutecznie[emoji4]
Pauliska757
Ewela2805
Wszystkiego najlepszego [emoji512]!! A myślałam że ja tutaj najmłodsza jestem [emoji16][emoji16]Uuu ja też dziś mam urodzinki, kończę 20 lat!
reklama
Balonsbalons
Ja tez w nocy nospa i rano nospa i znów biegunka no masakra jakaś ciekawa jestem poniedzialkowej wizyty u gin