reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziś w końcu udało nam się złożyć łóżeczko [emoji16] Zobacz załącznik 896328

Super!! Od razu bobasowo się robi [emoji106][emoji173]️

Hej Dziewczyny, ciężko Was nadrobić [emoji23]
@Balonsbalons powodzenia w sądzie, oby wszystko poszło po Twojej myśli. Z cukrzycą współczuję. Bardzo wysokie skoki masz.

Co do kina to my chodzimy regularnie i faktycznie czasem ciężko wysiedzieć [emoji16] ja tam się nie przejmuję jak idę na bajkę [emoji16] teraz w multikinie jest festiwal księżniczek i z siostrą się wybieramy na Pocahontas i Piękną i Bestie. Jej ulubiona bajka to ta pierwsza, moja ta druga [emoji16].

@majacyr raczej telefonicznie nie wystawią skierowania.
@Dusia94 piękne łóżeczko [emoji7]
Moje dziecię jest jakoś dziwnie ułożone [emoji15] czuje kopniaki pod prawym żebrem i w dole brzucha prawie jednocześnie bez większych obrotów i czasem jakaś gulka większa wyskakuje mi w okolicy pępka nie mam pojecia jak on może być ułożony [emoji23][emoji23][emoji23]

Na moje oko lezy jak mój [emoji5] główka w dol, pupka i plecy po lewej, a rączkami i nóżkami majda ci po prawej- wyżej i niżej [emoji106]jednocześnie, bo można bawić się pępowina i jednocześnie zapodać kopniaczki [emoji16] i tez mi wystają różne kulki koło pępka [emoji23] a brzuch też masz taki nierówny? Ja mam z lewej jakby więcej brzucha- konkretne ciałko tam lezy, a po prawej mniej, bo kończyny [emoji5]

Smutna wiadomość, dzidzius A już Aniołek Tymek odszedł:(
Ten z 25 tygodnia 800 gram :( dziś napisała na profilu :( bardzo mi się smutno zrobiło, nerki nie dały rady ,popuchl i wgl:(
Tak mi smutno :(

Straszne to.......[emoji853]

Smutne takie wiadomości [emoji20]

Dzwoniłam do przychodni, no i tak jak myślałam mam przyjść osobiście.
U mnie jest sprawa skomplikowana, bo ogólnie leczę się stale u dermatologa na chorobę autoimmunologiczną, ale w zasadzie to nie ma leków.
Mogę tylko raz do roku dostać receptę, aby polepszyć jakość życia( taka bardziej kosmetyka).
Nie będę o tym pisać na ogólnym.
Ale teraz muszę mieć skierowanie w związku z tym drapaniem, ranami i krostkami, które się pojawiły po drapaniu.
Pani mnie zapisała na 12tą i idę do rodzinnego lekarza

Daj znac po... [emoji5]

reklama
Hej dziewczyny,
Ja dziś wstałam późno, za to z najpiękniejszym porannym cukrem od początku ciąży - 75 i aż się wystraszyłam czy to nie zapowiedź wcześniejszego rozwiązania [emoji33] Wolałabym, żeby tak nie było bo u mnie to dopiero równo 29 tydzień...
Na szczęście samopoczucie mam dobre, ostatnio dużo więcej spaceruję i mam wrażenie, że od dawna nie byłam w tak dobrej formie ;)
Dziś jadę też na zastrzyk z immunoglobuliny - nie wiem czy kiedykolwiek w życiu miałam coś wbjjane w tyłek i trochę się denerwuje, ale mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie [emoji16]
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, słonecznego dnia!

Super!! Od razu bobasowo się robi [emoji106][emoji173]️

Na moje oko lezy jak mój [emoji5] główka w dol, pupka i plecy po lewej, a rączkami i nóżkami majda ci po prawej- wyżej i niżej [emoji106]jednocześnie, bo można bawić się pępowina i jednocześnie zapodać kopniaczki [emoji16] i tez mi wystają różne kulki koło pępka [emoji23] a brzuch też masz taki nierówny? Ja mam z lewej jakby więcej brzucha- konkretne ciałko tam lezy, a po prawej mniej, bo kończyny [emoji5]

Straszne to.......[emoji853]

Daj znac po... [emoji5]

Tak, jest bardzo nierówny [emoji23] chyba lubi spać z wypiętą dupisią [emoji16]

Oj pozazdrosciłam wam tych wszystkich przygotowan pokoikow dla dzieci. My w przyszłym roku bedziemy rozbudowywac dom i dopiero wtedy dzieci bedą miec swoje pokoje a my swoja sypialnie. Narazie bedziemy spac w 1 pokoju wszyscy. Narazie dla malutkiej mamy szafę i trochę ciuszków.
IMG-20180910-WA0003.jpeg
IMG-20180910-WA0001.jpeg

Załączniki

• IMG-20180910-WA0003.jpeg
    IMG-20180910-WA0003.jpeg
    49,4 KB · Wyświetleń: 403
  • IMG-20180910-WA0001.jpeg
    IMG-20180910-WA0001.jpeg
    40,7 KB · Wyświetleń: 400
Oj pozazdrosciłam wam tych wszystkich przygotowan pokoikow dla dzieci. My w przyszłym roku bedziemy rozbudowywac dom i dopiero wtedy dzieci bedą miec swoje pokoje a my swoja sypialnie. Narazie bedziemy spac w 1 pokoju wszyscy. Narazie dla malutkiej mamy szafę i trochę ciuszków. Zobacz załącznik 896469Zobacz załącznik 896471

Spoko ja mieszkam w kawalerce na szczescie z oddzielna kuchnią hihi ale jak już bedzie wszystko na swoim miejscu to wam pokaże jak sie zorganizowalam tak wiec nasz jedyny pokój jest sypialnia salonem i pokojem dzieci bo ja tez juz jedno mam
Tylko u mnie chlopa nie bedzie wiec moja organizacja nie zostanie zburzona przez balaganiarza

Hej dziewczyny,
Ja dziś wstałam późno, za to z najpiękniejszym porannym cukrem od początku ciąży - 75 i aż się wystraszyłam czy to nie zapowiedź wcześniejszego rozwiązania [emoji33] Wolałabym, żeby tak nie było bo u mnie to dopiero równo 29 tydzień...
Na szczęście samopoczucie mam dobre, ostatnio dużo więcej spaceruję i mam wrażenie, że od dawna nie byłam w tak dobrej formie ;)
Dziś jadę też na zastrzyk z immunoglobuliny - nie wiem czy kiedykolwiek w życiu miałam coś wbjjane w tyłek i trochę się denerwuje, ale mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie [emoji16]
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, słonecznego dnia!
U mnie dziś na czczo równe 100

Śliczne macie te pokoiki/kąciki dla Maluszków. U nas jeszcze wszystko w proszku.
Dzisiaj mam wizytę i troszkę się stresuję, w sobotę chyba mnie dopadly skurcze przepowiadajace. Mam nadzieję, że to było to, zobaczymy na wizycie. Od ostatniej wizyty - 3 tyg temu jakoś mi się ciągnie ten czas.

Miłego dnia :)

reklama
Do góry