reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

@maksimas fajnie że już u siebie. Też bym już chciała a tu jeszcze kluczy nawet nie mamy...
Jutro zaczynamy rajd po marketach budowlanych i meblowych. Będzie wesoło bo mamy z mężem zupełnie inny gust ale ostatecznie jakoś i tak wybieramy to samo hehe
Jeszcze mam kilka mebelkow do zlozenia, ale czekam na kuzyna, bo akutar zajmuje sie takimi rzeczmi. Wspolczuje tego rajdu jutro. Nie wiem jak Ty ale ja zanim zamowilam meble, to wszystkie sklepy oblecialam, by znalesc to co chcialam. Zajelo mi to kilka dni, a potem musialam czekac 4 tyg, bo wszystkich nie mieli na stoku. Takze powodzenia i ubierz sobie wygodne buty:biggrin2::biggrin2: pewnie zrobisz kilka kilometrow;););)

reklama
A jak dzidzia w brzuszku po kinie??? Wnetrznosci mocno sponiewierane???:-D:-D:-D:-D

Właśnie w kinie nie było źle.. wiadomo, coś tam się wypinał, ale ogólnie było ok[emoji106] natomiast droga w jedna i druga stronę, to były wygibasy... a jechaliśmy najpierw na ten piknik, późnej do kina i do domu. Już kiedyś pisałam, że mogę dziecko wyjątkowo lubi jeździć autem, ale w sensie, że się budzi i wariuje.. Wiec poskakał w drodze do... pózniej było spokojniej... i w drodze powrotnej pobudka [emoji16] slabo widzę nasze jazdy autem jak będzie na świece... liczyłam, że będzie spał, ale kto go tam wie [emoji23]
A tobie jak na swoim??

Właśnie w kinie nie było źle.. wiadomo, coś tam się wypinał, ale ogólnie było ok[emoji106] natomiast droga w jedna i druga stronę, to były wygibasy... a jechaliśmy najpierw na ten piknik, późnej do kina i do domu. Już kiedyś pisałam, że mogę dziecko wyjątkowo lubi jeździć autem, ale w sensie, że się budzi i wariuje.. Wiec poskakał w drodze do... pózniej było spokojniej... i w drodze powrotnej pobudka [emoji16] slabo widzę nasze jazdy autem jak będzie na świece... liczyłam, że będzie spał, ale kto go tam wie [emoji23]
A tobie jak na swoim??
A dobrze, cala noc nie moglam zasnac. Mala ogolnie jest aktywna ale w nocy po prostu dala czadu:-DDzisiaj mama wyciagnela mnie na spacer, tak wczulysmy sie w rozmowe, ze przeszlysmy prawie 8 km. Samopoczucie super tylko nogi mam jak hipopotan,hehe od jutra zaczynam wielkie pranie i sprzatanie, bo juz kuzynaczki powoli przywoza mi ciuszki i inne dziecinne gadzety. ;););)

Dziewczyny wiecie co wymyślił mój mąż?
Że jak zadzwonię jutro do przychodni to mi przez telefon wypiszą skierowanie do dermatologa jak powiem, że jestem w ciąży a ja sobie tylko odbiorę.
Nie wydaje mi się to możliwe.
Wiem, że recepty na stałe leki tak się da. Ale skierowania do specjalisty to moim zdaniem osobiście

Że jak zadzwonię jutro do przychodni to mi przez telefon wypiszą skierowanie do dermatologa jak powiem, że jestem w ciąży a ja sobie tylko odbiorę.
Wiem, że recepty na stałe leki tak się da. Ale skierowania do specjalisty to moim zdaniem osobiście
Watpliwa sprawa, że beda chcieli wypisac. Przeciez przez telefon nie widza czy jestes w ciąży i czy masz problemy ze skórą, że potrzebujesz skierowania.

Popieram Koka27. Tez mysle ze powinnas byc osobiscie po skierowanie. Moja siostra chodzi do dermatologa i raczej przez telefon tego nie zalatwia tylko najpierw do lekarza po skierowanie

Dziś w końcu udało nam się złożyć łóżeczko [emoji16]
20180909_150216.jpg

Załączniki

• 20180909_150216.jpg
    20180909_150216.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 382
Dasz radę ;)
Ja w naszej firmie nie zamierzam w ogóle robić przerwy ;) Liczę, że uda mi się wszystko biurowo-księgowe ogarnąć, a że mogę to zrobić nawet w nocy... w domu czy w biurze ... to liczę, że dam radę ;) jedyne z czego się powoli wycofuję to z wożenia dokumentacji do wykonania i z odbierania gotowych części - jeszcze sporadycznie to robię, ale już musi radzić sobie z tym mój Mąż i pracownicy ;) No i zamówienia i oferty powoli robią inni, bo to często trzeba „na już”, a wiadomo że z noworodkiem nie zawsze dam radę ;p
Jak mówisz, wszystko jest do ogarnięcia tylko ja gabinetu do domu w nocy nie zabiorę ;) i tyle jest trudniej że tutaj wszystko musi się zazebic, ja pacjenci itd itp. Ale dam radę :)

reklama
Ja tak załatwiłam skierowanie do okulisty, ale to też inaczej, bo od dziecka mam wadę wzroku i skierowanie na zwykłą kontrolę wypisują często bez wizyty u lekarza. Zawsze można spróbować, ale wątpię że się uda.

Do góry