Igorowelove
Moderatorka
My wczoraj złożyliśmy [emoji173]️Dziś w końcu udało nam się złożyć łóżeczko [emoji16] Zobacz załącznik 896328
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My wczoraj złożyliśmy [emoji173]️Dziś w końcu udało nam się złożyć łóżeczko [emoji16] Zobacz załącznik 896328
Sytuacja ma sie tez inaczej jak wlasnie jest sie pod opieka specjalisty stale i od dawna. Zawdzwonic, podpytac zawsze @majacyr mozeJa tak załatwiłam skierowanie do okulisty, ale to też inaczej, bo od dziecka mam wadę wzroku i skierowanie na zwykłą kontrolę wypisują często bez wizyty u lekarza. Zawsze można spróbować, ale wątpię że się uda.
Super lozeczko, bardzo mi sie podoba i jeszcze ta szuflada...Dziś w końcu udało nam się złożyć łóżeczko [emoji16] Zobacz załącznik 896328
Super [emoji7]Dziś w końcu udało nam się złożyć łóżeczko [emoji16] Zobacz załącznik 896328
No co ty. Ja tam lubię i cieszę się jak dziecko na te rajdy hahaha. A dzisiaj mebelek skrecalam sama jak chłop z córką poszli na plac zabaw. Wiem jestem dziwna ale wolę to od gotowania itp. HihiJeszcze mam kilka mebelkow do zlozenia, ale czekam na kuzyna, bo akutar zajmuje sie takimi rzeczmi. Wspolczuje tego rajdu jutro. Nie wiem jak Ty ale ja zanim zamowilam meble, to wszystkie sklepy oblecialam, by znalesc to co chcialam. Zajelo mi to kilka dni, a potem musialam czekac 4 tyg, bo wszystkich nie mieli na stoku. Takze powodzenia i ubierz sobie wygodne buty pewnie zrobisz kilka kilometrow
Smutna wiadomość, dzidzius A już Aniołek Tymek odszedł
Ten z 25 tygodnia 800 gram dziś napisała na profilu bardzo mi się smutno zrobiło, nerki nie dały rady ,popuchl i wgl
Tak mi smutno
Powodzenia w przychodni. Ja dzis bylam u endokrynologa i jest zadowolona z wynikow, mam kontrolnie zrobic tsh za miesiac i sie z nia skontaktowac, jesli bedzie wynik ok to bez wizyty i dopiero nastepna wizyta po porodzie.Smutne takie wiadomości [emoji20]
Dzwoniłam do przychodni, no i tak jak myślałam mam przyjść osobiście.
U mnie jest sprawa skomplikowana, bo ogólnie leczę się stale u dermatologa na chorobę autoimmunologiczną, ale w zasadzie to nie ma leków.
Mogę tylko raz do roku dostać receptę, aby polepszyć jakość życia( taka bardziej kosmetyka).
Nie będę o tym pisać na ogólnym.
Ale teraz muszę mieć skierowanie w związku z tym drapaniem, ranami i krostkami, które się pojawiły po drapaniu.
Pani mnie zapisała na 12tą i idę do rodzinnego lekarza