Dziś w końcu udało nam się złożyć łóżeczko [emoji16] Zobacz załącznik 896328
Super!! Od razu bobasowo się robi [emoji106][emoji173]️
Hej Dziewczyny, ciężko Was nadrobić [emoji23]
@Balonsbalons powodzenia w sądzie, oby wszystko poszło po Twojej myśli. Z cukrzycą współczuję. Bardzo wysokie skoki masz.
Co do kina to my chodzimy regularnie i faktycznie czasem ciężko wysiedzieć [emoji16] ja tam się nie przejmuję jak idę na bajkę [emoji16] teraz w multikinie jest festiwal księżniczek i z siostrą się wybieramy na Pocahontas i Piękną i Bestie. Jej ulubiona bajka to ta pierwsza, moja ta druga [emoji16].
@majacyr raczej telefonicznie nie wystawią skierowania.
@Dusia94 piękne łóżeczko [emoji7]
Moje dziecię jest jakoś dziwnie ułożone [emoji15] czuje kopniaki pod prawym żebrem i w dole brzucha prawie jednocześnie bez większych obrotów i czasem jakaś gulka większa wyskakuje mi w okolicy pępka nie mam pojecia jak on może być ułożony [emoji23][emoji23][emoji23]
Na moje oko lezy jak mój [emoji5] główka w dol, pupka i plecy po lewej, a rączkami i nóżkami majda ci po prawej- wyżej i niżej [emoji106]jednocześnie, bo można bawić się pępowina i jednocześnie zapodać kopniaczki [emoji16] i tez mi wystają różne kulki koło pępka [emoji23] a brzuch też masz taki nierówny? Ja mam z lewej jakby więcej brzucha- konkretne ciałko tam lezy, a po prawej mniej, bo kończyny [emoji5]
Smutna wiadomość, dzidzius A już Aniołek Tymek odszedł
Ten z 25 tygodnia 800 gram dziś napisała na profilu bardzo mi się smutno zrobiło, nerki nie dały rady ,popuchl i wgl
Tak mi smutno
Straszne to.......[emoji853]
Smutne takie wiadomości [emoji20]
Dzwoniłam do przychodni, no i tak jak myślałam mam przyjść osobiście.
U mnie jest sprawa skomplikowana, bo ogólnie leczę się stale u dermatologa na chorobę autoimmunologiczną, ale w zasadzie to nie ma leków.
Mogę tylko raz do roku dostać receptę, aby polepszyć jakość życia( taka bardziej kosmetyka).
Nie będę o tym pisać na ogólnym.
Ale teraz muszę mieć skierowanie w związku z tym drapaniem, ranami i krostkami, które się pojawiły po drapaniu.
Pani mnie zapisała na 12tą i idę do rodzinnego lekarza
Daj znac po... [emoji5]