reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziś w końcu udało nam się złożyć łóżeczko [emoji16] Zobacz załącznik 896328

Super!! Od razu bobasowo się robi [emoji106][emoji173]️

Hej Dziewczyny, ciężko Was nadrobić [emoji23]
@Balonsbalons powodzenia w sądzie, oby wszystko poszło po Twojej myśli. Z cukrzycą współczuję. Bardzo wysokie skoki masz.

Co do kina to my chodzimy regularnie i faktycznie czasem ciężko wysiedzieć [emoji16] ja tam się nie przejmuję jak idę na bajkę [emoji16] teraz w multikinie jest festiwal księżniczek i z siostrą się wybieramy na Pocahontas i Piękną i Bestie. Jej ulubiona bajka to ta pierwsza, moja ta druga [emoji16].

@majacyr raczej telefonicznie nie wystawią skierowania.
@Dusia94 piękne łóżeczko [emoji7]
Moje dziecię jest jakoś dziwnie ułożone [emoji15] czuje kopniaki pod prawym żebrem i w dole brzucha prawie jednocześnie bez większych obrotów i czasem jakaś gulka większa wyskakuje mi w okolicy pępka nie mam pojecia jak on może być ułożony [emoji23][emoji23][emoji23]

Na moje oko lezy jak mój [emoji5] główka w dol, pupka i plecy po lewej, a rączkami i nóżkami majda ci po prawej- wyżej i niżej [emoji106]jednocześnie, bo można bawić się pępowina i jednocześnie zapodać kopniaczki [emoji16] i tez mi wystają różne kulki koło pępka [emoji23] a brzuch też masz taki nierówny? Ja mam z lewej jakby więcej brzucha- konkretne ciałko tam lezy, a po prawej mniej, bo kończyny [emoji5]

Smutna wiadomość, dzidzius A już Aniołek Tymek odszedł:(
Ten z 25 tygodnia 800 gram :( dziś napisała na profilu :( bardzo mi się smutno zrobiło, nerki nie dały rady ,popuchl i wgl:(
Tak mi smutno :(

Straszne to.......[emoji853]

Smutne takie wiadomości [emoji20]

Dzwoniłam do przychodni, no i tak jak myślałam mam przyjść osobiście.
U mnie jest sprawa skomplikowana, bo ogólnie leczę się stale u dermatologa na chorobę autoimmunologiczną, ale w zasadzie to nie ma leków.
Mogę tylko raz do roku dostać receptę, aby polepszyć jakość życia( taka bardziej kosmetyka).
Nie będę o tym pisać na ogólnym.
Ale teraz muszę mieć skierowanie w związku z tym drapaniem, ranami i krostkami, które się pojawiły po drapaniu.
Pani mnie zapisała na 12tą i idę do rodzinnego lekarza

Daj znac po... [emoji5]

reklama
Hej dziewczyny,
Ja dziś wstałam późno, za to z najpiękniejszym porannym cukrem od początku ciąży - 75 i aż się wystraszyłam czy to nie zapowiedź wcześniejszego rozwiązania [emoji33] Wolałabym, żeby tak nie było bo u mnie to dopiero równo 29 tydzień...
Na szczęście samopoczucie mam dobre, ostatnio dużo więcej spaceruję i mam wrażenie, że od dawna nie byłam w tak dobrej formie ;)
Dziś jadę też na zastrzyk z immunoglobuliny - nie wiem czy kiedykolwiek w życiu miałam coś wbjjane w tyłek i trochę się denerwuje, ale mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie [emoji16]
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, słonecznego dnia!

Super!! Od razu bobasowo się robi [emoji106][emoji173]️

Na moje oko lezy jak mój [emoji5] główka w dol, pupka i plecy po lewej, a rączkami i nóżkami majda ci po prawej- wyżej i niżej [emoji106]jednocześnie, bo można bawić się pępowina i jednocześnie zapodać kopniaczki [emoji16] i tez mi wystają różne kulki koło pępka [emoji23] a brzuch też masz taki nierówny? Ja mam z lewej jakby więcej brzucha- konkretne ciałko tam lezy, a po prawej mniej, bo kończyny [emoji5]

Straszne to.......[emoji853]

Daj znac po... [emoji5]

Tak, jest bardzo nierówny [emoji23] chyba lubi spać z wypiętą dupisią [emoji16]

Oj pozazdrosciłam wam tych wszystkich przygotowan pokoikow dla dzieci. My w przyszłym roku bedziemy rozbudowywac dom i dopiero wtedy dzieci bedą miec swoje pokoje a my swoja sypialnie. Narazie bedziemy spac w 1 pokoju wszyscy. Narazie dla malutkiej mamy szafę i trochę ciuszków.
IMG-20180910-WA0003.jpeg
IMG-20180910-WA0001.jpeg

Załączniki

• IMG-20180910-WA0003.jpeg
    IMG-20180910-WA0003.jpeg
    49,4 KB · Wyświetleń: 406
  • IMG-20180910-WA0001.jpeg
    IMG-20180910-WA0001.jpeg
    40,7 KB · Wyświetleń: 403
Oj pozazdrosciłam wam tych wszystkich przygotowan pokoikow dla dzieci. My w przyszłym roku bedziemy rozbudowywac dom i dopiero wtedy dzieci bedą miec swoje pokoje a my swoja sypialnie. Narazie bedziemy spac w 1 pokoju wszyscy. Narazie dla malutkiej mamy szafę i trochę ciuszków. Zobacz załącznik 896469Zobacz załącznik 896471

Spoko ja mieszkam w kawalerce na szczescie z oddzielna kuchnią hihi ale jak już bedzie wszystko na swoim miejscu to wam pokaże jak sie zorganizowalam tak wiec nasz jedyny pokój jest sypialnia salonem i pokojem dzieci bo ja tez juz jedno mam
Tylko u mnie chlopa nie bedzie wiec moja organizacja nie zostanie zburzona przez balaganiarza

Hej dziewczyny,
Ja dziś wstałam późno, za to z najpiękniejszym porannym cukrem od początku ciąży - 75 i aż się wystraszyłam czy to nie zapowiedź wcześniejszego rozwiązania [emoji33] Wolałabym, żeby tak nie było bo u mnie to dopiero równo 29 tydzień...
Na szczęście samopoczucie mam dobre, ostatnio dużo więcej spaceruję i mam wrażenie, że od dawna nie byłam w tak dobrej formie ;)
Dziś jadę też na zastrzyk z immunoglobuliny - nie wiem czy kiedykolwiek w życiu miałam coś wbjjane w tyłek i trochę się denerwuje, ale mam nadzieję, że wszystko pójdzie sprawnie [emoji16]
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, słonecznego dnia!
U mnie dziś na czczo równe 100

Śliczne macie te pokoiki/kąciki dla Maluszków. U nas jeszcze wszystko w proszku.
Dzisiaj mam wizytę i troszkę się stresuję, w sobotę chyba mnie dopadly skurcze przepowiadajace. Mam nadzieję, że to było to, zobaczymy na wizycie. Od ostatniej wizyty - 3 tyg temu jakoś mi się ciągnie ten czas.

Miłego dnia :)

reklama
Do góry