reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
Kciuki za wizytę!!! Czekam na relacje [emoji106]
Ja tez wyjazdowy weekend, dlatego tak szybko minął. Ale już nie chodzę do pracy to teraz sobie mogę sama organizować czas.. tzn.dopoki Młody w zerówce [emoji28]kciuki za wizytę!!!
Ładnie sie zorganizowałaś[emoji5][emoji106]
Ja miałam zastrzyki jak byłam mała w pupę... i tylko wtedy. Ale do wytrzymania [emoji23][emoji85] wypinasz tyłek i wbijają ci igłę w zadek!!!
Haha! Jak byłam ostatnio u siostry to załapałam się na ostatnie pierogi z grzybami i kapustą[emoji7] ale byłam szczęśliwa [emoji847]
A ty pochwał się swoim cudeńkami!!!
IDE robić obiad aapo się pochwalę bo mi zA dużo czasu nie zostało a jak usiadłam na dupie tak siedzę!!!!! mały za to dziś rozrabia..wczoraj cały dzień był bardzo spokojny ...bez energicznego prostowania nóg...dziś nadrabia
NaaN34 ja za to ostatnio rozdrażniona jestem i muszę uciekać bo łatwo wpadam w ...Dzika Rozpacz!!!!! jestem okropna ..mąż sie nadziwić nie może jak ciąża zmienia kobietę..ale to pewnie też to niedospanie..bóle w kroku ... coraz bardziej mnie boli także oo skumulować to z hormonami to wychodzi co wychodzi
MangoWawa
Ja do wizyty u diabetologa odstawiłam słodkie i wszystko co słodzone. Jem za to owoce. Codziennie robię pomiary na czczo i godzinę po posiłkach i e sumie trzymam się normy. Zobaczymy co mi powiedzą. Chociaż ostatnio mam ogromną ochotę na jakieś ciasto lub ciastko [emoji7][emoji85] jem normalnie białe pieczywo bo inne poprostu mi nie podchodzi.
Ciastka gullon w rossmanie są bez cukru - co jakiś czas można, ja lubie takie prostokątne pełnoziarniste
Katarynka82
Paulianna89
Ciastka gullon w rossmanie są bez cukru - co jakiś czas można, ja lubie takie prostokątne pełnoziarniste
Dziękuję za informacje [emoji16] jutro tam będę to sobie kupię na spróbowanie [emoji4]
maksimas
hahaha ja tez dostalam opiernicz ze duzo przytylam w 6 mieisacu, nie myslalam ze 3 kg to tak duzo. Mam wizyte na 18 wrzesnia, az sie boje..... mam wrazenie ze dopiero teraz przybywa mnie e ekspresowym tepie,Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
Dała mi skierowanie na cito. Jutro jadę do przychodni bo dziś już nie ma lekarza dermatologa.
No i opier...dostałam że gruba jestem i mam wysoki cholesterol. Powinnam dostać coś na zbicie.
@ONAONAONA pochwal się, jaki becik zrobiłaś?
anet88
@MangoWawa w Lidlu przy kasach są batoniki bakaland BA! też bez cukru. Mnie smakują te kokosowe
anet88
To ja mam chyba jakiegoś wyrozumiałego lekarza, bo powiedział, że mam się nie przejmować (a mam 11 na +)hahaha ja tez dostalam opiernicz ze duzo przytylam w 6 mieisacu, nie myslalam ze 3 kg to tak duzo. Mam wizyte na 18 wrzesnia, az sie boje..... mam wrazenie ze dopiero teraz przybywa mnie e ekspresowym tepie,
majacyr
Jutro jadę ze skierowaniem, bo dziś jak wyszłam od lekarza rodzinnego to już nie było dermatologa.Hej!
Powodzenia na wizytach!
@onaona @ Dita zrobilyscie mi smaka na pierogi. Tylko robic mi sie ich nie chce....moze gotowe kupie hihi.
@ Majacyr jak u dermatologa ?
Ma mnie siostra zawieźć i zobaczymy, kiedy mnie przyjmą.
reklama
FiLi88
Jutro jadę ze skierowaniem, bo dziś jak wyszłam od lekarza rodzinnego to już nie było dermatologa.
Ma mnie siostra zawieźć i zobaczymy, kiedy mnie przyjmą.
A Ty bidulko nadal sie drapiesz ?? Nic te leki przeciwalergiczne nie pomagaja ?? A co z wynikami na cholestaze ?? Oby dermatolog byl w stanie cos zaradzic...