reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej dziewczęta, czy u Was też jest taki problem z pieluszkami Dada Newborn w Biedronce? Byłam w trzech i rozmiary zaczynają się od 5kg. Czy to prawda że w drogeriach Hebe można je nabyć?

reklama
Kciuki za wizytę!!! Czekam na relacje [emoji106]

Ja tez wyjazdowy weekend, dlatego tak szybko minął. Ale już nie chodzę do pracy to teraz sobie mogę sama organizować czas.. tzn.dopoki Młody w zerówce [emoji28]kciuki za wizytę!!!

Ładnie sie zorganizowałaś[emoji5][emoji106]

Ja miałam zastrzyki jak byłam mała w pupę... i tylko wtedy. Ale do wytrzymania [emoji23][emoji85] wypinasz tyłek i wbijają ci igłę w zadek!!!

Haha! Jak byłam ostatnio u siostry to załapałam się na ostatnie pierogi z grzybami i kapustą[emoji7] ale byłam szczęśliwa [emoji847]
A ty pochwał się swoim cudeńkami!!!

IDE robić obiad aapo się pochwalę:) bo mi zA dużo czasu nie zostało a jak usiadłam na dupie tak siedzę!!!!! mały za to dziś rozrabia..wczoraj cały dzień był bardzo spokojny ...bez energicznego prostowania nóg...dziś nadrabia

NaaN34 ja za to ostatnio rozdrażniona jestem i muszę uciekać bo łatwo wpadam w ...Dzika Rozpacz!!!!! jestem okropna ..mąż sie nadziwić nie może jak ciąża zmienia kobietę..ale to pewnie też to niedospanie..bóle w kroku ... coraz bardziej mnie boli także oo skumulować to z hormonami to wychodzi co wychodzi

Ja do wizyty u diabetologa odstawiłam słodkie i wszystko co słodzone. Jem za to owoce. Codziennie robię pomiary na czczo i godzinę po posiłkach i e sumie trzymam się normy. Zobaczymy co mi powiedzą. Chociaż ostatnio mam ogromną ochotę na jakieś ciasto lub ciastko [emoji7][emoji85] jem normalnie białe pieczywo bo inne poprostu mi nie podchodzi.

Ciastka gullon w rossmanie są bez cukru - co jakiś czas można, ja lubie takie prostokątne pełnoziarniste :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.

Dała mi skierowanie na cito. Jutro jadę do przychodni bo dziś już nie ma lekarza dermatologa.
No i opier...dostałam że gruba jestem i mam wysoki cholesterol. Powinnam dostać coś na zbicie.

@ONAONAONA pochwal się, jaki becik zrobiłaś?
hahaha ja tez dostalam opiernicz ze duzo przytylam w 6 mieisacu, nie myslalam ze 3 kg to tak duzo. Mam wizyte na 18 wrzesnia, az sie boje..... mam wrazenie ze dopiero teraz przybywa mnie e ekspresowym tepie,:-D:-D:-D:-D

hahaha ja tez dostalam opiernicz ze duzo przytylam w 6 mieisacu, nie myslalam ze 3 kg to tak duzo. Mam wizyte na 18 wrzesnia, az sie boje..... mam wrazenie ze dopiero teraz przybywa mnie e ekspresowym tepie,:-D:-D:-D:-D
To ja mam chyba jakiegoś wyrozumiałego lekarza, bo powiedział, że mam się nie przejmować (a mam 11 na +):)

Hej!
Powodzenia na wizytach!
@onaona @ Dita zrobilyscie mi smaka na pierogi. Tylko robic mi sie ich nie chce....moze gotowe kupie hihi.
@ Majacyr jak u dermatologa ?
Jutro jadę ze skierowaniem, bo dziś jak wyszłam od lekarza rodzinnego to już nie było dermatologa.
Ma mnie siostra zawieźć i zobaczymy, kiedy mnie przyjmą.

reklama
Jutro jadę ze skierowaniem, bo dziś jak wyszłam od lekarza rodzinnego to już nie było dermatologa.
Ma mnie siostra zawieźć i zobaczymy, kiedy mnie przyjmą.

A Ty bidulko nadal sie drapiesz ?? Nic te leki przeciwalergiczne nie pomagaja ?? A co z wynikami na cholestaze ?? Oby dermatolog byl w stanie cos zaradzic...

Do góry