reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

A jak z rozmiarami tych koszul ? Niby jest tabela ale wolę zapytać [emoji6] przed ciążą miałam rozmiar 38 lub M teraz jakoś dużo nie przytyłam tylko brzychol wywaliło zazwyczaj kupuje rozmiar L teraz i nie wiem czy te koszule są szerokie i wziąć M czy lepiej to L/XL bo wcale nie są takie wielkie [emoji85]

Ja mam l/xl i jest luźna, przed ciążami 40-42. Chyba lepiej ten mniejszy rozmiar

reklama
to ty masz poko w gwiazdki dla Gwiazdki????

szukam i szukam tego posu haha bo nie pamietm kto tak ladnie tapetke polozyl:D

ale powiedz ...teraz bedziesz pokoj rozjasniac..meblami dodatkami prawda??? bedzie cud miod malinna:D
Nie, ja jeszcze nie prezentowalam, bo nie wszystko mam tak jakbym chciala:) no i u mnie chłopak.
@Dusia94 Jak coś jest typowo ciążowe to powinien pasować ten rozmiar co wcześniej nosilas :)

aa to ty heheheh
oplacalo sie wydac pieniazki bo efekt jest!

jak jeszcze te gwiazdki swieca to super:):):) wstaw zdjecie z mebelkami i dodatkami..uwiebiam takie kontrasty:)

spadam zjesc pieczonego kurczaka z warzywami z sosem sweet chilli!!! mmmmmmm
Ale mi smaka narobilas, my dzisiaj na obiadku u siostry I tez kurczak pieczony I ziemniaczki z koperkiem Dam fotke jak mi lozeczko kuzynka przywiezie, chce je pomalowac bo kolor nie bedzie mi pasowal do reszty, hehe Acha.... SMACZNEGO

Ale mi smaka narobilas, my dzisiaj na obiadku u siostry I tez kurczak pieczony I ziemniaczki z koperkiem Dam fotke jak mi lozeczko kuzynka przywiezie, chce je pomalowac bo kolor nie bedzie mi pasowal do reszty, hehe Acha.... SMACZNEGO

z koperkiem też uwielbiam!!!
to mój obiadek z wczoraj ..z Mężem robiliśmy wspólnie obiad na dziś ..usiadlam a Maz konczy i będzie rybka z buraczkami bo mój syn domaga sie rybki często LOL

wiecie co

wciągnęłam się w turecki film ..Wieczna miłość hahaha Maz tez ze Mną i syn haha...teraz będziemy teraz oglądać:) nagrywam odcinki ..dziś 9! haha
wczoraj byłam zAlana łzami LOL

Bosze co się ze mna dzieje haha

Czy ktoś może mi powiedzieć szczerze że nie zwariowalam i Gondola jest potrzebna ? Bo mi siostra męża mówi że po co mi tą gondola, że to wielkie, że nie będę używać i że w Maxi Cosi lepiej dziecku i wygodniej. Już sama nie wiem czy to może ja oszalałam bo chce wózek 3w1.

Czy ktoś może mi powiedzieć szczerze że nie zwariowalam i Gondola jest potrzebna ? Bo mi siostra męża mówi że po co mi tą gondola, że to wielkie, że nie będę używać i że w Maxi Cosi lepiej dziecku i wygodniej. Już sama nie wiem czy to może ja oszalałam bo chce wózek 3w1.
Czy ja dobrze rozumiem że twoja siostra mówi żebyś zrezygnowała z gondoli na rzecz fotelika/sosidła? [emoji54]

Hej. Dziewczyny nie wytrzymalam i poszlam do swojego ginekologa dzisiaj wczesniej, powiedzialam mu o tym podbrzuszu i ze mnie w srodku cos ciagnelo i kulo. Szyjka jrst zamknieta, ale w zeszlym tyg mialam ponad 3cm, a teraz mam 2,8 i zapytalam mu sie o to, on powiedzial ze na tym etapie, moze sie skracac wazne zeby nie bylo mniej niz 2,5 i nadal mam brac luteine, nospe, magnez, nie kazal cwiczyc, seksu, nic i za 2 tyg mam przyjść, ale mowi, ze mam sie nie martwic, ze do porodu wytrzyma.

reklama
Do góry