reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

A jak z rozmiarami tych koszul ? Niby jest tabela ale wolę zapytać [emoji6] przed ciążą miałam rozmiar 38 lub M teraz jakoś dużo nie przytyłam tylko brzychol wywaliło zazwyczaj kupuje rozmiar L teraz i nie wiem czy te koszule są szerokie i wziąć M czy lepiej to L/XL bo wcale nie są takie wielkie [emoji85]

Ja mam l/xl i jest luźna, przed ciążami 40-42. Chyba lepiej ten mniejszy rozmiar

reklama
to ty masz poko w gwiazdki dla Gwiazdki????

szukam i szukam tego posu haha bo nie pamietm kto tak ladnie tapetke polozyl:D

ale powiedz ...teraz bedziesz pokoj rozjasniac..meblami dodatkami prawda??? bedzie cud miod malinna:D
Nie, ja jeszcze nie prezentowalam, bo nie wszystko mam tak jakbym chciala:) no i u mnie chłopak.
@Dusia94 Jak coś jest typowo ciążowe to powinien pasować ten rozmiar co wcześniej nosilas :)

aa to ty heheheh
oplacalo sie wydac pieniazki bo efekt jest!

jak jeszcze te gwiazdki swieca to super:):):) wstaw zdjecie z mebelkami i dodatkami..uwiebiam takie kontrasty:)

spadam zjesc pieczonego kurczaka z warzywami z sosem sweet chilli!!! mmmmmmm
Ale mi smaka narobilas, my dzisiaj na obiadku u siostry I tez kurczak pieczony I ziemniaczki z koperkiem Dam fotke jak mi lozeczko kuzynka przywiezie, chce je pomalowac bo kolor nie bedzie mi pasowal do reszty, hehe Acha.... SMACZNEGO

Ale mi smaka narobilas, my dzisiaj na obiadku u siostry I tez kurczak pieczony I ziemniaczki z koperkiem Dam fotke jak mi lozeczko kuzynka przywiezie, chce je pomalowac bo kolor nie bedzie mi pasowal do reszty, hehe Acha.... SMACZNEGO

z koperkiem też uwielbiam!!!
to mój obiadek z wczoraj ..z Mężem robiliśmy wspólnie obiad na dziś ..usiadlam a Maz konczy i będzie rybka z buraczkami bo mój syn domaga sie rybki często LOL

wiecie co

wciągnęłam się w turecki film ..Wieczna miłość hahaha Maz tez ze Mną i syn haha...teraz będziemy teraz oglądać:) nagrywam odcinki ..dziś 9! haha
wczoraj byłam zAlana łzami LOL

Bosze co się ze mna dzieje haha

Czy ktoś może mi powiedzieć szczerze że nie zwariowalam i Gondola jest potrzebna ? Bo mi siostra męża mówi że po co mi tą gondola, że to wielkie, że nie będę używać i że w Maxi Cosi lepiej dziecku i wygodniej. Już sama nie wiem czy to może ja oszalałam bo chce wózek 3w1.

Czy ktoś może mi powiedzieć szczerze że nie zwariowalam i Gondola jest potrzebna ? Bo mi siostra męża mówi że po co mi tą gondola, że to wielkie, że nie będę używać i że w Maxi Cosi lepiej dziecku i wygodniej. Już sama nie wiem czy to może ja oszalałam bo chce wózek 3w1.
Czy ja dobrze rozumiem że twoja siostra mówi żebyś zrezygnowała z gondoli na rzecz fotelika/sosidła? [emoji54]

Hej. Dziewczyny nie wytrzymalam i poszlam do swojego ginekologa dzisiaj wczesniej, powiedzialam mu o tym podbrzuszu i ze mnie w srodku cos ciagnelo i kulo. Szyjka jrst zamknieta, ale w zeszlym tyg mialam ponad 3cm, a teraz mam 2,8 i zapytalam mu sie o to, on powiedzial ze na tym etapie, moze sie skracac wazne zeby nie bylo mniej niz 2,5 i nadal mam brac luteine, nospe, magnez, nie kazal cwiczyc, seksu, nic i za 2 tyg mam przyjść, ale mowi, ze mam sie nie martwic, ze do porodu wytrzyma.

reklama
Do góry