reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

właśnie. jakiego problem wyjechać na wakacje z dzidcmi..czy psem ..jest więcej obowiązków:p ale się da i zalezy co komu jak pasuje:) prawda jest że dzieci są rozNe ale bardzo dużo od Nas zalezy ... my w kwietniu planujemy jechać do PL ..może chrzciny ..myślimy... a potem na wakacje zagraniczne i uważam że łatwiej Nam teraz będzie jak dziecko które będzie wtykać swoje 4 litery i palce wszedzie:-D

moja znajoma nawet z dziećmi na zakupy nie jeździ..z Mężem tym bardziej haha bo sobie nie radzi kompletnie a wycieczka to jest przerażona na sama mysl :ninja2: i czeka jak będą większe :huh: ale jak dla mnie to na kaZdym etapie wieku dziecka są inne 'zmagania' z tym zwiazane:evil: także nie radzę sobie dziś to co się zmieni jutro?
Jak się logistykę ogarnie to już później z górki.
Ja dzisiaj ciasto robię, bo rodzice z urlopu wrócili i przychodzą pokoik obejrzec:)

reklama
Potwierdzam, mam 2 na zatrzaski z 1 ciąży i teraz też będę ich używać.
A jak z rozmiarami tych koszul ? Niby jest tabela ale wolę zapytać [emoji6] przed ciążą miałam rozmiar 38 lub M teraz jakoś dużo nie przytyłam tylko brzychol wywaliło zazwyczaj kupuje rozmiar L teraz i nie wiem czy te koszule są szerokie i wziąć M czy lepiej to L/XL bo wcale nie są takie wielkie [emoji85]

Jak się logistykę ogarnie to już później z górki.
Ja dzisiaj ciasto robię, bo rodzice z urlopu wrócili i przychodzą pokoik obejrzec:)

to ty masz poko w gwiazdki dla Gwiazdki????

szukam i szukam tego posu haha bo nie pamietm kto tak ladnie tapetke polozyl:D

ale powiedz ...teraz bedziesz pokoj rozjasniac..meblami dodatkami prawda??? bedzie cud miod malinna:D

to ty masz poko w gwiazdki dla Gwiazdki????

szukam i szukam tego posu haha bo nie pamietm kto tak ladnie tapetke polozyl:D

ale powiedz ...teraz bedziesz pokoj rozjasniac..meblami dodatkami prawda??? bedzie cud miod malinna:D
Hejka, to Ja mam pokoj w gwiazdki. Tapete kupilam w Poco, jedna rolka to ok 30 zl. Pokoik malutki I wystarczylo mi niecale 5 rolek. W ogole okazalo sie ze te gwiazdeczki swieca w nocy ( ale nie cala noc) czuje jakbym spala pod golym niebem, hehehe Fajnie bo nie lubie spac przy grobowych ciemnosciach

A jak z rozmiarami tych koszul ? Niby jest tabela ale wolę zapytać [emoji6] przed ciążą miałam rozmiar 38 lub M teraz jakoś dużo nie przytyłam tylko brzychol wywaliło zazwyczaj kupuje rozmiar L teraz i nie wiem czy te koszule są szerokie i wziąć M czy lepiej to L/XL bo wcale nie są takie wielkie [emoji85]
Tez miałam ten dylemat u wzięłam l/xl i są w porządku, mam miejsce jeszcze na brzuch większy ale nie są jakieś mega wielkie

Hejka, to Ja mam pokoj w gwiazdki. Tapete kupilam w Poco, jedna rolka to ok 30 zl. Pokoik malutki I wystarczylo mi niecale 5 rolek. W ogole okazalo sie ze te gwiazdeczki swieca w nocy ( ale nie cala noc) czuje jakbym spala pod golym niebem, hehehe Fajnie bo nie lubie spac przy grobowych ciemnosciach

aa to ty heheheh
oplacalo sie wydac pieniazki bo efekt jest!

jak jeszcze te gwiazdki swieca to super:):):) wstaw zdjecie z mebelkami i dodatkami..uwiebiam takie kontrasty:)

spadam zjesc pieczonego kurczaka z warzywami z sosem sweet chilli!!! mmmmmmm

A jaki nosiłaś rozmiar przed ciążą i jaki teraz w ciąży jeśli można wiedzieć tak dla porównania?
Tak jak Ty 38/m cZy nawet w s wchodziłam. Z H&M mama kupuje s albo m, spodnie ciążowe z H&M mam 38 jedne i drugie 40 bo te były bardziej dopasowane i chciałam żeby dluzej posłużyły. Obecnie mam 10 kg na plusie i dalej rozmiar raczej M. Wiadomo zależy od fasonu zdarzyło mi się bluzkę L kupić, ale w rzeczy ciążowe wchodzę dalej w ten sam rozmiar. Zrobiłam Ci zdjęcie w mojej koszuli.

Załączniki

• 0D05D355-1C97-4D44-AD3F-C1B42C8EBEB8.jpeg
    0D05D355-1C97-4D44-AD3F-C1B42C8EBEB8.jpeg
    874,5 KB · Wyświetleń: 151
  • C26F9965-F7AB-4959-85D1-79553A58560F.jpeg
    C26F9965-F7AB-4959-85D1-79553A58560F.jpeg
    610,8 KB · Wyświetleń: 136
Tak jak Ty 38/m cZy nawet w s wchodziłam. Z H&M mama kupuje s albo m, spodnie ciążowe z H&M mam 38 jedne i drugie 40 bo te były bardziej dopasowane i chciałam żeby dluzej posłużyły. Obecnie mam 10 kg na plusie i dalej rozmiar raczej M. Wiadomo zależy od fasonu zdarzyło mi się bluzkę L kupić, ale w rzeczy ciążowe wchodzę dalej w ten sam rozmiar. Zrobiłam Ci zdjęcie w mojej koszuli.
Super dzięki za odpowiedź [emoji4]

reklama
Już sobie wyobrażam jakie cyrki moje dziecko by robiło jakby miał taką tapetę [emoji85][emoji23] on w całkowitej ciemności odwalał, a jak tylko gdzieś odrobinę światła widział to się od razu rozbudzal, więc z takimi gwiazdkami chyba bym miała Kongo [emoji23]

Do góry